Jump to content

aLexftw!

Membru
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

aLexftw! last won the day on August 24 2014

aLexftw! had the most liked content!

Profile Information

  • Country
    Bangladesh
  • Gender
    Male

aLexftw!'s Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

12

Reputation

  1. Ce zici de contul asta ? http://steamcommunity.com/id/GodlikeCL/
  2. White a fost banat , iar accesul i-a fost suspendat.
  3. Am ajuns la un numar de 30 de admini pe serverul de mix . Serverul sta bine , se joaca lumea pe el ... Vreau sa spun ca cererile de admin vor fi stopate din acest moment si vor fi redeschise pana cand vom ajunge la un numar aproximativ de 10 admini .
  4. Subiect inchis ! Silviu ai -1 , sp1n daca te injura il lasi , nu mai continuati vreo cearta ! Daca el te injura , faci print , vi pe forum si faci o reclamatie ! Nu trebuie sa il injuri si tu la randul tau sa ii arati ca esti mai cocos ca el . @ Ultimul avertisment !
  5. Dupa cum i-am spus si lui silviu , greseala ii apartine . Dar si tie sp1n . Sa incep cu cele facute de silviu , nu stai pe server afk mai ales atunci cand oamenii au nevoie de un om , pt un player daca vrea sa intre , da intai game info sa vada daca au nevoie de oameni , automat daca pe sv se joaca 5 vs 4 iar tu esti afk sunteti 10 , player-ul se gandeste ca sunteti 5 vs 5 . Nu trebuia sa il injuri pe sp1n , pt ca el are perfecta dreptate in cazul asta , nu vreau sa crezi ca eu tin cu el sau ca am ceva cu tine , dar asta este adevarul. sp1n - Ca si admin , nu trebuia sa il injuri , precizez : CHIAR DACA EL TE-A INJURAT PRIMUL. Am pierdut , si pierdem playery numai pe greselile voastre ca va dati mari ca aveti grade sau ca sunteti super mega protejati pt ca sunteti mai vechi in comunitate . Din moment ce am venit ca mix manager s-au cam schimbat lucrurile iar toti sunteti egali in drepturi ! Bun , toti spuneti ca spin joaca cu coduri , ca e cine stie ce mare codat ! De cate ori nu v-a pus demo pe forum , sau de cate ori nu a fost baiat cu voi ? cum ati vrea sa reactioneze cand voi sunteti primi care il atacati sau il injurati de m***i ? Serios ! Daca mai vad d-astea actionez cu remove direct ! Silviule , imi pare rau , vei avea -1 din partea mea ! Astept si alti admini sa-si dea cu parerea iar spin a fost debanat. @ Silviu , spin ! Daca aveti ceva de comentat , comentati in acest topic insa in limita bunului simt.
  6. L-ai pus sa-ti dea demo ? Cand o sa-l posteze sa te uiti la el.
  7. aLexftw!

    Unban | Rezolvat

    Acces scos lui Edisw. + unban.
×
×
  • Create New...