Jump to content

Abc123

Membru

Community Reputation

4 Neutral

About Abc123

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 1. Abc123

  cerere plugin

  Il compilezi exact asa cum este, ca sa sti este vip pe fragul "t" oricine are flagul "t" apare ca VIP, meniul de arme este exact asa cum doresti, cu 2x jump si ca sa sti nu merge vip pe flagul "s" doar pe "t", l-am facut pentru mine, am vrut sa bag vip gold si vip silver, dar am renuntat si am dezactivat din script silver vip, a ramas doar gold vip-ul exact asa cum il doresti, plugin creat de la 0 de mine si testat si verificat, si functioneaza 100%, ca sa vezi si tu ca functioneaza te astept pe Clujenii.RANGFORT.Ro (Serverul meu) Sper ca te-am ajutat, daca ti-am fost defolos, te rog lasa si tu un like la comentariu, multumesc.
 2. Nume canal: Clujenii.RANGFORT.Ro Deținător canal: Abc Cati membrii vor activa pe acest canal: Suntem 2 detinatori+un admin, iar restul in functie de cati membri mai sunt... Daca se mai poate adauga subcategoria AFK respectiv Staff Only cu parola care o voi da in privat..
 3. >>>Dupa cum spune si titlul, suntem in cautare de membri, serverul este deschis din data de 21.03.2019 si cautam membri pentru a ne motiva sa il tinem deschis cat mai mult. >>>Suntem dispusi sa va oferim 2 Moderatori si 5 Helper, dupa modelul de mai jos. >>>Singura conditie este sa cititi REGULAMENTUL pentru a se evita orice fel de conflict. >>>Orice comentariu care nu respecta modelul este respins automat fara nici un drept de apel! >>>Fiecare camp este OBLIGATORIU !!! >>>Model : * Nume : * Varsta : * Nick in joc : * De cat timp adminezi ? : * De ce doresti admin ? : * Admin Noapte/Zi : * Ai citit regulamentul ? : * Minim 10 cuvinte despre tine:
×