Jump to content

FEDAYN

Membru
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FEDAYN last won the day on August 27 2015

FEDAYN had the most liked content!

Community Reputation

354 Excellent

About FEDAYN

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Country
  Niger
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,128 profile views
 1. 1. nu sunt optime dimensiunile. Ce vreţi voi se numeşte Header. Sau banner. El conţine logo-ul şi imaginea de background. Dimensiunea de 540 a banner-ului (cover foto) va da un header imens pe înălţime. Pe verticală. La fel şi lungimea de 960, e prea mică, va rezulta o imagine poziţionată pe centru, care se va termina brusc în laterale, neterminată, nefinisată. 2. Dacă php-ul are specificată opţiunea de "resize", codul-sursă vă redimensiona headerul după parametri setaţi de coder, probabil că va încerca să "întindă" imaginea pe orizontală şi să o micşoreze pe verticală, rezultând un aspect g
 2. FEDAYN

  Sotw #4

  v4 Ca și idee: http://www.1001fonts.com/lord-of-the-rings-fonts.html http://fontzone.net/font-details/tolkien BE SMART, PPL !
 3. Va mai fi încă unul, ceva mai elaborat, mai durează puțin.
 4. Puteți integra și sigla siteului: http://rangfort.ro/forum/public/style_images/20_logo5.png E .png cu backgr transparent.
 5. FEDAYN

  Am nevoie de :

  Gradientele se creează, nu se iau de pe net. Sunt de mai multe tipuri, se folosesc și pentru text și pentru imagine sau alt layer decât cel text. Pt fiecare utilizare gradientul se poate realiza prin mai multe metode. Mai bine ne spui precis ce vrei să faci cu el și îți explic cum să-l creezi.
 6. FEDAYN

  Am nevoie de :

  E din clasa monotype, probabil un derivat al Arial-ului. http://www.fonts.com/font/monotype/arial#product_top
 7. Te-ai uitat pe tutorial? Am vaga bănuială că e același lucru, aceleași comenzi și pași de urmat.
 8. Dacă te descurci cu engleza, tutorialul ăsta îți eplică cum să faci: http://www.espressographics.com/text/animated_edit.html
 9. Vă mulțumesc frumos tuturor ! Numai bine vă doresc și eu. Un Paște fericit și să fiți frumoși !
×
×
 • Create New...