Jump to content

N3V3R

Membru
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by N3V3R

  1. Multi dintre voi s-au saturat de copii care ameninta cu flood! Echipa GTX a facut o solutie gratis! Doar dezarhivati arhiva si dati click pe program. V-or aparea fisierele necesare. Link download : <link sters> @BlackPearl: Linkul a fost sters deoarece contine virusi.
  2. v1: v2: v3(cu 3d effect)v4:
  3. Stock semnatura prea mic si de proasta calitate.
  4. Multumim, dar nu le puteai face png?
  5. Avataru meu e pe render
  6. N3V3R

    Cerere avatar Asus

    T.C Userul a ales!
  7. N3V3R

    Cerere avatar

    v1: v2: v3:
  8. Nick-ul tău: N3V3R Prenume: Cosmin Vârsta: 17 Locaţia: Bacau Ocupaţie: Eleb Jocul(rile) preferat(e): Cs, GTA, FEAR,Minecraft Hobby-urile tale: Photoshop Interese: nothing O descriere despre tine: Glumet De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: de la Ysay Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): nobody O poză cu dumneavoastră : nu O frază de sfârşit : La multi ani!
  9. Nu imi ia 2 minute pentru ca eu pun suflet in creatiile mele si vreau sa iasa cat mai OK din punct de vedere vizual. Nu ma atac, daca vrei sa pari intresanta te rog sa te duci in alta parte nu ma intreseaza faptul ca esti administrator atata timp cat nu stii sa vorbesti frumos cu membri nou veniti, probabil din aceasta cauza si activitatea comunitatii atat de slaba. Stiu ca am probleme cu textul principal , multumesc frumos de critica, o voi considera ca o critica constructiva desi semnatura si avataru tau cam lasa de dorit faptul ca ai vreo treaba cu design-ul. Iti urez o zi buna. In continuare alte trei avatare "facute in doua minute"
×
×
  • Create New...