Jump to content

SUITS

Membru
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Brasov
  • Interests
    A perfect life..

SUITS's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

156

Reputation

  1. # Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar # Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Sincer de 2 zile caut un stock, nimic nu-i pe gustul meu. Ramane le alegerea voastra , totusi fara fete , masini , sport si alte prostii . # Text principal : SUITS / Suits # Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : www.rangfort.ro / WWW.RANGFORT.RO # Alte precizari : Nimic de obiectat ! Spor ! Stima,
  2. SUITS

    Artwork Adii^^

    Imi place mult cum lucrezi, stiam de altfel cum lucrezi de mult, nu e o noutate. Acorzi atentie fiecarui avatar, scoti ce-i mai bun din el. Imi place cum imbini culorile, stii sa alegi, claritatea este foarte buna ( unde e cazul ) , borderele si mai ales temele ( stock-urile ) . Ai gust . Stiu ca exista o sectiunea destinata cererilor, stiu ca iti pot trimite si pm, dar astept ceva de la tine, impresionant, sa-l port atat in antet acestui post cat si in subsol ) . Uimeste-ma, nu te grabi, nu-i bai. A, da, k.w !
  3. Pro si de aici, insisti, ai lucrat dupa cum ti s-a specificat in cererea anterioara, dai dovada de interes, de-ai ramane la fel de activ ar fi bine. Spor!
  4. Ai postat 4 avatare, total diferite din punct de vedere al realizarii lor. Semnatura, ti s-a cerut psd, il asteptam.
  5. SUITS

    Aotw #3

    In conditiile in care ai de ales intre 10 avatare, dintre care unul singur e facut de la 0, care a iesit si bine, ce ai putea vota? # vote 3
  6. Cateva incercari de bannere pt forum.
  7. Scuzati x2 post-ul, dar mai sus daca dau edit imi da eroare pentru fiecare poza urcata ?! Am incercat si unele bannere mai simple, dupa mine. Toate-s facute aproximativ de la 0.
  8. Nu inteleg de ce schimbarea asta radicala, de la bannere complexe, cu imagini reprezentative, doriti trecerea la un banner simplu, cu text, nu incarcat. @Denisa, intradevar, s-a produs o "eroare" la redimensionarea mea, in loc de 1360x120, toate bannerele postate de mine au 1362x122.Asta nu e o problema, le pot redimensiona strict la dimensiunea ceruta fara nici o problema. Legat de copiat, intradevar primele 3 modele sunt oarecum inspirate din ce a fost si din ce au postat colegii de mai sus de mine, dar oricum asa credeam ca doriti. In schimb ultimul, cred ca este original, simplu, chiar d-aia am facut inca unul total diferit, incercand sa fie simplu. Asta mai exact : Voi reveni cu edit cu alte incercari. Problema e ca, nu este un forum simplu, iar un banner simplu parerea mea ar da urat.
  9. N-am mai incercat asa pana acum, dar in secunda doi de la postul tau m-am apucat de treaba. Nu a durat mult, o ora aproape, sper sa-ti placa. Voi mai incerca si pe viitor asa, si voi aloca si mai mult timp / lucrare. Stock : Rezultat : Ai fost o inspiratie binevenita, chiar terminasem un proiect si nu imi era somn. Multumesc!
  10. O facusem pentru concursul de aotw, dar a fost prea buna pentru a-mi fi publicata )) Glumesc, e facuta in alt program decat photoshop-ul si nu am putut participa conform termenilor din pacate
  11. vote # 1 - culori , redimensionare , text , border , mai multi copaci?! Data viitoare incercati daca mai apar erori, totusi sa postati si stock-ul.In cazul de fata cele doua lucrari au extrem de multe lucruri diferite si nu stim care/ce a schimbat din acel stock.
  12. SUITS

    Aotw #1

    vote # 2 , stock , text , culori , border .
  13. Ce windows folosesti ? Si ce inseamna mai exact "mi se incarca" ? Isi face format , incarca fisiere , scaneaza , sau ce ?
×
×
  • Create New...