Jump to content

Asus

Membru

Community Reputation

178 Excellent

1 Follower

About Asus

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Suceava

Recent Profile Visitors

2,699 profile views
 1. Asus

  Cerere Avatar

  Am incercat s-o pun la avatar dar nu corespunde dimensiunea. Am gresit eu cu ceva? http://prntscr.com/fk1dmp Am reusit in cele din urma. Mulutmesc amandurora. Puteti da TC.
 2. Asus

  Cerere Avatar

  Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : AvatarTema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) :Text principal : AsusText secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : - www.rangfort.ro Alte precizari : nu am nimic de adaugat, sunt sigur ca o sa gasiti voi fontul potrivit. Multumesc!
 3. Retired ...

  1. SpiriT*Fox

   SpiriT*Fox

   pensionar?

  2. Asus

   Asus

   Era si cazul, nu crezi? :))

 4. Asus

  YouTube !

 5. La mine a functionat. Eu mi-am facut cont nou, nu m-am logat cu facebook. Bafta!
 6. Asus

  La multi ani, Sp1dey !

  La multi ani, Spidi !
 7. http://prntscr.com/8busu3 Merci Vale !
 8. Asus

  Tutorial - Silent AIM

  Ce reprezinta Silent AIM-ul ? Silent AIM-ul este un program care este intalnit deseori sub forma de "Leis.exe" si este insotit de un document in care se afla setarile si un fisier cu extensia .dll . De cate feluri poate fi Silent AIM-ul ? Silent AIM-ul este o forma mai evoluata a cheatului aim hack, diferenta intre cele doua este ca silent AIM-ul poate fi setat pe cap, corp sau piept fara ca si tinta sa sara atunci cand crosshair-ul nu este direct pe jucatorul advers, astfel fiind ceva mai greu de depistat si mai rar folosit nefiind la fel de eficient. El actioneaza trimitand toate gloantele grupat in functie de zona pentru care este setat anuland recoil-ul iar tinta nu sare deloc. Practic este ca si no-recoil insa doar atunci cand tragi intr-un adversar nu si in pereti sau alte parti. La awp din ce stiu se seteaza automat pe piept iar efectul este asemanator. Atunci cand tinta SARE este AIM. Asadar, Silent AIM-ul poate fi de mai multe feluri: Silent AIM (configurat sa sara pe cap) - trage in corp si la un momentdat sare in cap (depinde si unde tragi, multi obisnuiesc sa traga la cap, sa nu se vada ca sare); Silent AIM (configurat sa dea in piept/burta/picioare/maini/cap) - omoara repede adversarul. De ce? Pentru ca poate sa traga si pe langa ghete, glontul se duce tot in piept/burta/picioare/maini/cap etc (depinde de ce este mai aproape), dar orice silent AIM trebuie configurat sa dea in cap (incercati cu /hp , cand va omoara sa vedeti unde v-a impuscat, ca probabil se vede ); Silent AIM (care nu da in cap) sau mai bine zis no recoil - fixeaza tinta pe jucator(adica il urmareste pe adversar), si poti trage automat cu arma ca nu sare tinta. Ce mai poate contine Silent AIM-ul ? No-Flash -> Playerul nu ia flash; No-Smoke - > Playerul vede prin smoke (nu apare fum deloc); No-Ads -> Playerul nu vede bannerele de pe pereti si reclamele (cand este mort si doar daca folosesti steam); Lambert -> Culoarea playerilori este mult mai deschisa decat de obicei ( se vede mai bine in partile intunecate ale hartilor). In continuare, o sa va prezint cateva clipuri in care anumiti playeri folosesc silent AIM.
 9. Nume joc : STEEL & STEAM: EPISODE 1 Link: https://www.indiegala.com/trades Grabiti-va, n-o sa fie valabil foarte mult.
 10. Worth: 491€ ( 117€ with sales ) Games owned: 88 Games not played: 74 (84%) Hours spent: 538,1h
 11. Se pare ca iar este acest giveaway! Bafta !
 12. Asus

  Prezentare L3gion

  Hai noroc !
 13. Asus

  Prezentare iNfusioN

  Hai noroc !
 14. Asus

  Prezentare *LoadeD*

  Hai noroc !
×