Jump to content

foo

Membru
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

119 Excellent

About foo

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Bucharest

Recent Profile Visitors

1,725 profile views
 1. Salut, Te duci pe My Computer(This PC) -> click dreapta -> Properties - verifici la System Type - daca ai 64-biti sau 32-biti In functie de versiunea ce scrie acolo cauti pe google Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x64) download sau (x86) - fiind 32-biti,si instalezi. Dupa instalare dai restart la PC - si incerci sa instalezi teamspeaker,ar trebui sa-ti rezolve problema. Seara buna.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Update - Acest post este dedicat tuturor - inclusiv echipei de Design (asteptam implicare si din partea voastra)
 6. Salut Din experienta mea (nu prea mare) nu stiu sa existe mai multe tipuri de extensie png,asadar o sa te rog daca ai de gand sa faci ceva sa salvezi in .png
 7. I am the circle, and the circle is me.

 8. Salutare, Avem nevoie de un Site Logo si de un Cover photo dupa cum urmeaza: Site Logo : - minimum resolution 512x512 - optimal resolution 1024x1024 - maximum file size 3MB - type of file PNG Cover Photo: - minimum resolution 960x540 - maximum file size 3MB - type of file PNG Cel mai bun Site Logo respectiv Cover Photo - se va premia cu VIP pe o perioada de 3luni. Multumesc si spor la treaba!
 9. Salutare oameni noi si vechi, Am intrat si eu pe un chan pe ts numit - star.rangfort.ro Motivul a fost pentru ca am vazut o anume Diana - si am crezut ca este o anume Diana de acum ceva ani..de pe vremea cand activam si eu pe aici. Ulterior brusc am inceput sa fiu injurat de catre Alex - motiv pueril,doar pentru ca nu foloseam microfon-ul si tastam in chat. <17:22:47> "foobona": Diana ce faci fata? <17:23:24> "foobona": esti Diana de acum 4 ani ? <17:23:28> "foobona": sau esti noua Diana <17:24:19> *** You are now talking in channel: "Camera Principala -&g
 10. Nume: foobona Grad dorit: Fondator pe canalul "Dota2" Unique ID: KGt6IuKTyiO168YRgfl1sE8cD58=
 11. Life is too short. Don’t waste it reading my rangfort status….

 12. foo

  Cerere acces

  Contra - activitate prea putina pe ts.
 13. nu te-am vazut prea activ pe ts(intrii de prea putin timp),mai asteapta apoi revii cu cerere.
 14. foo

  Reclamatie GaZ3L4

  @Gaz3l4 - care a fost problema ? @Buleu - stii ceva de asta ?
 15. Domnilor,sunteti foarte aproape de ce ne dorim...va rog mai incercati inca 2-3 bannere de fiecare. Rog Administratorii/Moderatorii sa nu inchida acest post. Nu exista limita de post-uri pe zi,puteti posta si de 10 ori fara sa primiti warn! Multumesc.
×
×
 • Create New...