Jump to content

Abracadabra

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Bucuresti
  • Interests
    Orice.In afara de oameni.

Abracadabra's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

1

Reputation

  1. Multumesc,Orizzlie. Genial efectul din bagheta. Astept si versiunea Dianei,dupa care voi alege unul dintre ele.
  2. Noul Stock: http://www.girlshare.ro/33623868.3 De data asta,ceva simplu. "Abracadabra." pe diagonala,in stanga,unde e spatiul ala liber,si ceva miscator.
  3. Avatar/Semnatura/logo/Banner/etc : Avatar (Teoretic,o vreau chiar ca semnatura pe forum.) Stock ( obligatoriu ) : http://www.girlshare.ro/33621430.7 http://www.girlshare.ro/33621431.8 http://www.girlshare.ro/33621432.9 Tema : CS / Movies Dimensiune : Cat sa incapa in semnatura. Text : Abracadabra. Culori Text : N-am idee.Ceva sa mearga cu fundalu`,banuiesc. Watermark ( RANGFORT obligatoriu ) Rangfort. Efecte: Ohoho.Muuulte.) Alte adaugari : Ideea mea ar fi in felul urmator: Lord Valdemort ala sa lanseze raza din bagheta,sa-i sparga capu` teroristului,dupa care sa apara "Abracadabra." deasupra,(din spate,mic de tot,si sa se mareasca,ca si cum ar fi o magie,sau ceva.Totusi,chestia asta sa se petreaca repede.) Nu este obligatoriu sa folositi pozele puse de mine.Pot fi folosite si altele,chiar creatii personale.Doar unghiul de tragere ma intereseaza sa fie acelasi,si in aceeasi poza sa se vada si "magicianul",si HS-ul. Cam asta ar fi ideea.Realizez ca e foarte greu.Astept un comment,daca poate cineva s-o faca asa,sau daca nu,cum poate fi facuta.
  4. Esti rau,Monsieur Kurtos. Spre exemplu,eu,care pot spune cu mana pe inima ca ma pricep in ale "computerelor",cel putin pe partea hardware,nu eram foarte sigur care este directia fluxului de aer in interiorul unei unitati.Adica se vedea destul de usor,dupa orientarea particulelor de praf,ca iese prin spate,si pe sus,dar habar n-aveam ca intra prin fata. Shh. E un articol bunicel. Cu toate ca inventivitatea e 0. *CAINI DE PAZA?! SERIOS?!*
×
×
  • Create New...