Jump to content

Divine

Membru
  • Posts

    420
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Divine

  1. Pro,meriti gradul,deoarece ajuti cu voturi la fiecare server din comunitate,plus ca esti si activ !
  2. VIDEO: Hagi s-a antrenat alaturi de jucatorii sai de la Viitorul inaintea meciului de la Voluntari. Gheorghe Hagi a intrat la exercitiile cu mingea langa fotbalistii de la Viitorul! Echipa Academiei joaca maine cu Voluntari si poate sa revina la un punct de locul 2, ocupat de CSU Craiova, daca bate. VIDEO
  3. Klopp a reusit o noua minune la Liverpool! Este prima data din 1968 cand se intampla asta. Liverpool este in fruntea clasamentului din Premier League, la egalitate cu Arsenal si Manchester City. Jurgen Klopp a reusit sa o redreseze pe Liverpool si sa devina a doua favorita la titlu in Premier League, conform caselor de pariuri (dupa Man City). In ultimul meci de campionat, Liverpool a invins-o cu 4-2 pe Crystal Palace la Londra. Victoria a fost o mica razbunare si pentru Klopp, si pentru Liverpool. Pentru antrenorul german pentru ca Palace a fost prima echipa in fata careia a pierdut un meci pe banca lui Liverpool, iar pentru "cormorani" dupa egalul 3-3 din sezonul 2013/2014 care a facut-o sa piarda titlul in fata lui Manchester City. Victoria de sambata a venit in urma golurilor lui Can, Lovren, Matip si Firmino, in timp ce McArthur a reusit o dubla pentru Palace. A fost primul meci in campionat pentru Liverpool in care ambii fundasi centrali au reusit sa marcheze din 1968, cand Ron Yeats si Tommy Smith marcau intr-o victorie cu 4-0 in fata lui Leicester. Daca in campionat performanta este una impresionanta dupa aproape 50 de ani, Liverpool a mai reusit acest lucru chiar cu Klopp - s-a intamplat in Europa League in returul din sferturi cu Dortmund cand Sakho si Lovren inscriau in victoria care a dus-o pe Liverpool in semifinale, 4-3.
  4. Lucrezi excelent,nu am ce sa zic,ai lucrari foarte bune ! Keep Work ~
  5. Mai ai de lucrat la text si ai ceva probleme si la redimensionare ! Keep Work ~
  6. Frumusel blur-ul ! Keep Work ~
  7. Activezi la sectiunea dorita,votezi serverele noastre pe diferite site-uri care ni le promoveaza,se vede ca vrei sa ne ajuti,clar PRO ! Succes !
  8. Idem. Mai fa-i activitate la categoria dorita si revin-o cu o noua cerere !
  9. Imi plac mult manipularile ! Keep Work ~
  10. Contra,nu ai mai avut deloc activitate de la ultima ta cerere de grad !
  11. Contra suntem deja 3 moderatori pe Social !
  12. Frumoase creatiile,imi place blur-ul ! Keep Work ~
  13. La multi ani,multa sanatate,bucurii cat mai multe,femei si tot ce vrei in viata sa ti se implineasca !
×
×
  • Create New...