Jump to content

eL DrAg0

Membru
  • Posts

    654
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by eL DrAg0

  1. Slabute lucrarile... #v4 - text. PS: Nu mai postati in topic "up",sunt post-hunt.
  2. Stock,efectul de "flame" nu il mai am,dar am ceva asemanator flame.
  3. Cand vei invata sa te exprimi asa cum trebuie atunci sa iti dai cu parerea la portofoliul meu,esti designer,ar trebui sa stii ca trebuie sa iti argumentezi opinia.Uita-te in portofoliul tau si fa diferenta dintre lucrarile tale si ale mele,abea daca reusesti sa pui un text,si chiar nu trebuie sa-ti placa tie. EDIT: Invata sa folosesti butonul "edit" si nu ma lua cu "nu stii cu cine vorbesti",cand moderam pe comunitatea asta ,tu nici nu stiai ce-i ala photoshop.Daca esti asa "tare" dam un fight oricand.
  4. Nu am cs pe Steam,nu-i nimic,mersi oricum.
  5. Am reusit sa-mi instalez driverul placii video,insa am aceasi problema cu cs-ul.
  6. Salut Black,am incercat varianta ta si imi spune ca toate driverele sunt up-to-date.Momentan il folosesc pe cel basic si pare ca pe YT merge binisor insa pe cs tot asa.
  7. Ce problema intampinati ? : Salut,mi-am instalat windows 10 pe pc si nu pot instala driverul video.Imi apare eroarea "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software",si este instalat un driver,driver basic din windows si acesta este foarte slab,nu pot viziona un videoclip pe YT la 720p,adica pot dar merge in frame-uri,joc cs pixelat si cu left hand De cand intampinati aceasta problema ? : De cand mi-am instalat win 10 V-ati mai confruntat in trecut cu aceasta problema ? : Nu. Ati efectuat modificari la pc / laptop inainte ca problema sa apara ? Nu,doar alt windows,de pe 7 pe 10.
  8. Normal blur: Darken blur:
×
×
  • Create New...