Jump to content

-db-M dracie

Manager Server
 • Posts

  2,576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

-db-M dracie last won the day on September 17 2022

-db-M dracie had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Pucioasa

Recent Profile Visitors

13,308 profile views

-db-M dracie's Achievements

Addicted

Addicted (4/5)

1.6k

Reputation

 1. Ai unban ! Paste Fericit!
 2. Care a fost motivul ban-ului? Ce steam id ai? Ai grija ce limbaj folosesti. Nu este necesar sa ti cumperi cs-ul ! Dar daca nu ai 4 euro,stai linistit ca ti-l cumpar eu. Cand vei invata codul bunelor maniere,indiferernt ca este doar un simplu joc,atunci vei avea unban,pana atunci ramai cu ban-ul. Paste Fericit ! T/c
 3. Neinteresat. Ai varsta prea mare pentru modul tau de a gandi. Ajungi sa cauti atentie pe un mod de comunicare virtual . Daca crezi ca atragi atentie pentru gradul NUL de gandire si mai ales sa ti etalezi prostia si dementa aici,n-ai de cat sa faci N posturi. O viata linistita sa ai si multa sanatate familei tale.
 4. "Dovada: Nu stiu cum anume se face o cerere de unban." Esti sigur ca nu stii? Din cate mi amintesc eu ,sunt convins ca esti convins ca stiu ca stii sa deschizi un topic "cerere unban " la sectiunea corespunzatoare serverului unde ai primit ban pe nedrept. Ti-am spus sa mergi pe forum sa faci cerere de unban,in schimb tu ca doar estu un zmeu ,ai vrut sa mi demonstrezi mie ca ti dai rr la modem si intri din nou. Ai primit gag de la server ( serverul nu permite anumite cuvinte,gen reclamatie .../L 05/06/2020 - 22:37:46: FLY : "SPUNEAM CA ACUM O ORA APROXIMATIV" L 05/06/2020 - 22:39:45: FLY : "TREBUIE SA FAC RECLAMATIE" ) Nu cred ca ti-am recunoscut eu tie ceva anume,inafara faptului ca ti-am spus sa faci cerere unban. Posibil sa ai probleme cu vederea .(nici macar nu ai purtat o conversatie cu mine ,inafara de ce am mentinut) EU cand banez pe cineva,sa fii sigur ca am un motiv intemeiat. Ramai cu ban-ul dat ,stii dc? Un player cand primeste ban si se simte nevinovat ,face o simpla cerere de unban.nu sa mi dovedeasca mie ca poate sa si dea de N ori rr la modem si sa reintre pe sv. L 05/06/2020 - 21:18:02: Adminul *RD * green_eyes ❤️ C a folosit comanda PIKA pe: FLY cu ip: (89.34.213.204) L 05/06/2020 - 22:43:37: Adminul *RD * -db-M ❤️ M a folosit comanda PIKA pe: FLY cu ip: (89.38.70.134) L 05/06/2020 - 22:48:29: Adminul *RD * -db-M ❤️ M a folosit comanda PIKA pe: FLY cu ip: (89.34.211.25) SI stai tu fara griji ca stiu ce responsabilitate am si nu am nevoie de lectii de adminat. O seara buna. RAMAI BANAT (deocamdata ,pana nu ti dai rr din nou la modem si intri pe sv).
 5. ..Adevarat a Inviat !..Paste Fericit si multa sanatate !
 6. Uite cum sta treaba ,cocolinu ii un admin foarte bun.Cred ca stie destul de bine sa isi faca treaba. Reclamatie care nu isi avea rostul ! De cate ori te prind pe server ,de atatea ori iti iei comanda de PIKA..Dai drumul pe alt server si joaca cu aim.Mai si nesimtirea sa faci reclamatie!.
 7. Rog un adminstrator sa ia masuri cu acest individ , In al 2 lea rand, eu te-am banat prima data,datorita inteligentei tale de care ai dat dovada pe server ,si acum si pe forum.Ma amuza faptul ca ai avut nesimtirea sa iti etalezi prostia.Mergi si spala-te ca te-ai murdarit pe maini si putin la gura ( Tu dai doavada ca in Romania exista si persoane cu IQ-ul 0. SI sa nu uit ,mai lasa filmele porno ,cam duci lipsa de afectiune.
 8. RESPINS! 1. REGULAMENTUL nu l-ai citit 2.Deja ai facut o alta cerere de admin pe un alt server.
 9. Din noiembrie si pana acum cate luni sunt?tocmai acum te ai gandit sa faci cerere de unban?! Te a afectat plictiseala vad ca. Multa sanatate si numai bine!
 10. "Ai citit regulamentul: Da " -Se observa ca ai citit regulamentul. RESPINS T/C
 11. I got kicked out from Reddevil,ro-respawn. Now can't go to any server , sayin' timed out. Asking for some scans, What is this radicilous thing can anyone reply? 

×
×
 • Create New...