Jump to content

-db-M dracie

Manager Server
 • Content Count

  2,572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

-db-M dracie last won the day on April 12 2020

-db-M dracie had the most liked content!

Community Reputation

1,621 Excellent

4 Followers

About -db-M dracie

 • Rank
  Addicted

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Dambovita

Recent Profile Visitors

11,329 profile views
 1. Neinteresat. Ai varsta prea mare pentru modul tau de a gandi. Ajungi sa cauti atentie pe un mod de comunicare virtual . Daca crezi ca atragi atentie pentru gradul NUL de gandire si mai ales sa ti etalezi prostia si dementa aici,n-ai de cat sa faci N posturi. O viata linistita sa ai si multa sanatate familei tale.
 2. "Dovada: Nu stiu cum anume se face o cerere de unban." Esti sigur ca nu stii? Din cate mi amintesc eu ,sunt convins ca esti convins ca stiu ca stii sa deschizi un topic "cerere unban " la sectiunea corespunzatoare serverului unde ai primit ban pe nedrept. Ti-am spus sa mergi pe forum sa faci cerere de unban,in schimb tu ca doar estu un zmeu ,ai vrut sa mi demonstrezi mie ca ti dai rr la modem si intri din nou. Ai primit gag de la server ( serverul nu permite anumite cuvinte,gen reclamatie .../L 05/06/2020 - 22:37:46: FLY : "SPUNEAM CA ACUM O ORA APROXIMATIV" L 05/06/2020 -
 3. ..Adevarat a Inviat !..Paste Fericit si multa sanatate !
 4. Uite cum sta treaba ,cocolinu ii un admin foarte bun.Cred ca stie destul de bine sa isi faca treaba. Reclamatie care nu isi avea rostul ! De cate ori te prind pe server ,de atatea ori iti iei comanda de PIKA..Dai drumul pe alt server si joaca cu aim.Mai si nesimtirea sa faci reclamatie!.
 5. Rog un adminstrator sa ia masuri cu acest individ , In al 2 lea rand, eu te-am banat prima data,datorita inteligentei tale de care ai dat dovada pe server ,si acum si pe forum.Ma amuza faptul ca ai avut nesimtirea sa iti etalezi prostia.Mergi si spala-te ca te-ai murdarit pe maini si putin la gura ( Tu dai doavada ca in Romania exista si persoane cu IQ-ul 0. SI sa nu uit ,mai lasa filmele porno ,cam duci lipsa de afectiune.
 6. RESPINS! 1. REGULAMENTUL nu l-ai citit 2.Deja ai facut o alta cerere de admin pe un alt server.
 7. Din noiembrie si pana acum cate luni sunt?tocmai acum te ai gandit sa faci cerere de unban?! Te a afectat plictiseala vad ca. Multa sanatate si numai bine!
 8. "Ai citit regulamentul: Da " -Se observa ca ai citit regulamentul. RESPINS T/C
 9. I got kicked out from Reddevil,ro-respawn. Now can't go to any server , sayin' timed out. Asking for some scans, What is this radicilous thing can anyone reply? 

 10. Daca nu te astepti la unban atunci ce rost isi are aceasta cerere? O sa ramaneti cu ban pe acest server.Ca n ai fost tu ca a fost fratele sau invers. BANNED. T.C
 11. Mai baiatule tu crezi ca stai cu mine la discutii? Ca ai avut ca ai schimbat ca eu mai stiu ce?Ai avut curaj sa faci chiar si cerere de admin ,tinand cont ca unul dintre admini te-a intrebat ce faci daca ai un codat cu aim si tu ai spus ca ii faci poze..ce ai vrea sa vezi in ss ? cum ii sare tinta sau ce anume? Ramai banat !
 12. Salut! Faptul ca esti player vechi asta nu inseamna ca nu poti folosi coduri. In cazul in care ai primit ban,vei primii unban.(doar de data aceasta). Te-as ruga pe viitor sa pastrezi un limbaj corespunzator pe server.In caz contrar vei suporta consecintele. O zi buna si spor la fraguri!
 13. Rog un administrator sa mute aceasta cerere la sectiunea Reddevil.
×
×
 • Create New...