Jump to content

-db-M dracie

Manager Server

-db-M dracie last won the day on December 12 2018

-db-M dracie had the most liked content!

Community Reputation

1,601 Excellent

About -db-M dracie

 • Rank
  Addicted

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Dambovita

Recent Profile Visitors

9,289 profile views
 1. -db-M dracie

  Aotw #70

  V3
 2. -db-M dracie

  Unban Request

  Tu ce legatura cu serverul asta? La sectiunea Blackdevil nu ai ce posta tu sau oricare alt membru ce nu face parte din echipa Blackdevil,in caz contrar suporti consecintele.Nu faci tu topicuri inutile la aceasta sectiune. Iar celalalt are unban!
 3. -db-M dracie

  In atentia adminilor

  In primul rand Regulamentul se respecta indiferent de gradul detinut pe server,in caz contrar REMOVE. La ora 23:00 ,se va scoate timpul (timelimit 0) si se va da de_dust2 . Harta se schimba in ultimele 5 minute. NU faceti abuz de comenzi,comenzile se executa doar 1 singura data,in caz contrar suportati consecintele. -1 .
 4. -db-M dracie

  Cerere admin Xtr3m3 R3v01ut10n

  Ma bucur ca ai citit regulamentul ! RESPINS !
 5. -db-M dracie

  absenta veyron

  Sarbatori fericite si sa fii cuminte!
 6. -db-M dracie

  cerere admin

  Pe acest server n-ai nici macar 1 minut jucat.Am observat ca ai facut cerere de admin si pe alt server.Poate ai noroc acolo sa te accepte. Respins
 7. -db-M dracie

  Cerere Admin (Dragosel)

  Acceptat
 8. -db-M dracie

  Cerere admin

  Acceptat Lasa-mi datele pt acces pe steam
 9. -db-M dracie

  Request for Admin

  Accepted P/M nick+ password
 10. -db-M dracie

  Cerere Admin

  Acceptat P/M cu nick+parola
 11. -db-M dracie

  Propuneri/ Sugestii

  In cadru acestui topic puteti posta orice propunere/sugestie pentru server.
 12. -db-M dracie

  Cerere Slot

  Pentru a primi Slot trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: -Sa nu ai antecedente pe server (limbaj vulgar, comportament/ banuri luate pe motiv de Cheat, etc ) -Sa ai minim 10 ore jucate Model cerere slot : CAMPURI OBLIGATORII * Nick: * Steam ID: * Varsta: * Numarul orelor jucate pe SV:
 13. -db-M dracie

  Cerere Admin

  Inainte de a face cererea asigurate ca ai citit de cel putin 3 ori regulamentul. Pentru a primi admin trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: -Sa nu ai antecedente pe server (limbaj vulgar, comportament/ banuri luate pe motiv de Cheat, etc ) -Sa ai minim 15 ore jucate Model cerere admin : CAMPURI OBLIGATORII * Nick: * Steam ID (cifre) : * Varsta: * Numarul ore (Link Gametracker): * Motivul cererii de admin: * Ai citit regulamentul?:
 14. -db-M dracie

  Regulament Admini

  Regulament Admini Trebuie sa fiti zilnic activi atat pe server cat si pe forum. Toti adminii au responsabilitatea de a descarca programul TeamSpeak3 pentru a comunica cu ceilalti admini. Pe server se discuta subiecte legate doar de server. Maririle in grad se obtin pe merit, orice tentativa/ cerere de marire va fi sanctionata cu -1 / remove. Comanda de kick se foloseste atunci cand: - Nu se poate schimba nick-ul (nick indecent/reclama/Ip server) -Urcarea repetata pe textura mapei Comanda de ban se foloseste doar in urmatoarele cazuri: - Daca jucatorul foloseste cheat/ hack/ anti-recoil ( ban 0 cu motiv ) - Daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar ( ban 120 /pika cu motiv ) - Daca jucatorul face retry dupa ce a primit gag sau in cazul in care isi schimba nick-ul dupa gag ( ban 120 cu motiv) Banurile date trebuiesc postate pe forum in sectiunea corespunzatoare, in caz contrar se aplica sanctiuni. Nu folositi comenzi pe alti admini. (exceptie fac doar gradele de la "Co-owner" in sus) Respectati adminii si playerii de pe server. Nu aveti voie sa jucati cu alt nume decat cel pe care aveti admin, in caz contrat se aplica sanctiuni Nu faceti reclamatii altui admin. Daca aveti vreo problema cu unul din admini contactati liderii/ detinatorul serverului. *Pentru cei ce fac o cerere de admin: la intrebarea: "Ai citit regulamentul?" sa raspundeti astfel: "NU". Nu permiteti altcuiva sa joace cu adminul vostru ( suportati consecintele ). Nu faceti spam de comenzi.Comenzile se executa 1 singura data. Reclamatile/ cererile de unban neinsotite de vreo dovada din partea adminului caruia i s-a facut reclamatia/ celui care a dat banul se sanctioneaza cu -1/ remove. Trebuie sa folositi un limbaj adecvat gradului avut. Nerespectarea REGULAMENTULUI duce la pierderea accesului de pe server.
 15. -db-M dracie

  Regulament Playeri

  Regulament playeri 1. Folosirea codurilor de orice tip se sanctioneaza cu ban permanent. 2. Limbajul neadecvat se sanctioneaza cu gag/ urmat de ban 120 minute. 3.Pentru cei ce fac o cerere de admin: la intrebarea: "Ai citit regulamentul?" sa raspundeti astfel: "NU". 4. RETRY-ul dupa gag se sanctioneaza cu ban 120 minute. 5. Nu folositi nick-uri cu mai putin de 3 caractere, de asemenea nu folositi nick-uri indecente. 6. Injuraturile la adresa adminilor se sanctioneaza cu gag/ban/pika.
×