Jump to content

SpiriT*Fox

Membru
  • Posts

    398
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by SpiriT*Fox

  1. Am si eu acelasi fuckoff dar are cateva bug-uri.. uriase, ce te vor pune sa dai rr la server. La amx_pimpslap si la amx_spin, uneori se intampla ca toti jucatorii sa se invarta incontrolabil (cu toate ca folosesti pe un singur player) fara a mai putea juca normal, chiar si dupa ce dau rr la cs/pc etc (pe serverul respectv). Singura solutie a fost sa dau rr la server. La amx_spank nu face poze jucatorului pana se umple hardul. Odata ce i-ai dat amx_spank ii va face poze timp de aproximativ 5 secunde dupa care ii da quit din cs. Astfel doar cateva mii de poze ii va face, care sunt foarte mici ca spatiu, dar nah, ii va fi o bataie de cap sa le stearga. Plus de asta, vad ca nu ai adaugat si sma...
  2. really nice work. good stock selection Big up
  3. Nume : Plugin VIP - Mod Respawn Versiune : ? Descriere detaliata : As vrea un plugin VIP pentru modul Respawn cu urmatoarele avantaje: Double-Jump 120HP la spawn 200AP la spawn 250HP - Max Health Gloante Infinite Sa apara VIP in score-tab Sa fie pe flag-ul "t" +15HP la kill +30HP la Headshot Gravitatie Scazuta Viteza Marita Mesaj la conectarea pe server Mentionez ca nu cer acel plugin fara sursa - VIP_RESPAWN.amxx, il stiu, il am, dar as vrea un plugin personalizat cu beneficiile mentionate mai sus, daca se poate face.
  4. cunosc. am fost si eu in situatia asta, de am intrat pe canal sa vb cu un prieten si m-am trezit cu injuraturi de la 10 persoane de acolo, apoi un ban. Dar pe voi cine va trage la raspundere ca injurati ca la usa cortului acolo? am vaorbit si eu cu ionut sa aflu mai exact ce s-a intamplat. Parerea mea e ca suferiti de putere acolo, si credeti ca puteti bana pe oricine doar ca a intrat pe canalul vostru. as vrea si eu sa vad unde scrie ca iei ban ca intri pe pe alt canal decat cel unde ai admin: Plus, ce ziceam mai devreme : Si referitor la pionierii injuraturilor de pe canalul respectiv, asupra carora nu se ia nici un fel de masura, ca doar sunt prieteni cu "shefu" : Astept sa se ia masuri de catre Administratorii forumului si Fondatorii serverului de TS.
  5. Numele tau: SpiriT*Fox Numele reclamatului: Black pearl, gwho, Little Criss, daciu, si inca cativa, dar in principiu Black Motivul reclamatiei: ban aiurea pe TS Dovada (printscreen): http://imgur.com/rL5p9D1 De ce dai TC inainte sa se rezolve problema? chiar asa usor crezi ca scapi? Crezi ca faci ce vrei acolo? pe tine cine te trage la raspundere pentru faptele tale?
  6. Numele tau: SpiriT*Fox Numele reclamatului: Black pearl, gwho, Little Criss, daciu, si inca cativa, dar in principiu Black Motivul reclamatiei: ban aiurea pe TS Dovada (printscreen): http://imgur.com/rL5p9D1 Ca sa incepem cu inceputul, am intrat pe canalul ts.rangfort.ro in camera sibiu.rangfort.ro, am salutat lumea frumos, am intrebat ce faceti etc, si m-au intrebat cine sunt, nu le-am zis, ca deh, eram cu clownfish (venisem in vizita) si normal ca domnisoara Andreea si-a dat seama pana la urma ca sunt eu si au inceput toti sa ma injure ca la usa cortului de zici ca cine stie ce le-am facut, daca doriti va enumar si toate injuraturile, dar nu prea are sens, in fine, si apoi am primit kick. apoi i-am trimis un PM pe TS lui Minnie, in care mi-am spus parerea sincera despre oamenii pe care si i-a adunat in jur, in ultimul timp., si in foarte scurt timp am primit ban permanent, cu motiv injurii aduse catre staffu Dar pe voi, cine va trage la raspundere, dragilor, ca injurati de nici voi nu mai intelegeti ce ziceti acolo? Sau ca dati banuri aiurea, doar din frustrare si orgoliu? Maturizati-va ca aveti o varsta.. si scoateti-mi si banul ala. Bafta
  7. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : grade Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Text principal : Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :Oldskool.rangfort.ro Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : Alte precizari : Staff OldSkool Fondator Owner Co-owner Administrator Moderator Super-Moderator Helper Premium V.I.P Slot Doresc acest .PNG in stanga-dreapta fiecarui grad, sa fie cumva integrate. -> http://imgur.com/mHpao1B (desigur, pe partea stanga ii dati flip, sa fie simetric ) Fontul, doresc unul in tema, Heavy-Metal. Oldskool/rangfort.ro - mic, sub fiecare grad. si cam atat, revin cu edit daca imi amintesc ceva anume. Multumesc si spor la treaba.
  8. Nume canal: OldSkool.RangFort.ro +Staff Only Deținător canal: .MetaL^HeaD.
  9. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Pantera (the band), Dimebag, SlipKnot, Metal, guitar, Text principal : .MetaL^HeaD. Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : OldSkool.Rangfort.ro Alte precizari : nice and badass Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150x300
  10. Multumesc, puteti da TC. singurul designer care a respectat ceea ce chiar am vrut, este Julia. Multumesc mult de tot.
  11. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) :http://imgur.com/8gv5wJc Text principal : SpiriT*Fox Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Romania.rangfort.ro Alte precizari : As dori ca acele portiuni gri de pe vulpe sa fie reparate (cu negru), si in locul stelei, sa se puna imaginea asta. http://imgur.com/REFu7ny Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150x250 cred ca este mai potrivit pt acest stock Multumesc si spor la treaba. EDIT: am inlocuit poza ce trebuie potrivita in mijloc, cu aceeasi imagine, dar in format PNG, sa nu aveti prea mare problema cu colturile ce existau in varianta JPEG. Multumesc.
  12. Va multumesc pentru lucrarile facute, momental am sa il port pe al lui turk, si as dori , da ca nu e cu suparare, sa nu inchideti topicul, poate se mai trezeste un artist sa imi arunce un avatar frumos pe aici. va multumesc, Cu stima, Robert!
  13. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Alex Grey Text principal : SpiriT*Fox Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :romania.rangfort.ro Alte precizari : O pictura de-a lui Alex grey sa fie in stoc.. astept sa fiu surprins Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : ce credeti voi de cuvinta in concordanta cu stockul ales de fiecare artist in parte. adica poza sa o potriviti pe dimensiune, cum va pricepeti voi mai bine. Multumesc.
  14. eu zic ca este minunat sa poti acumula idei si informatii cu privire la o relationare cat mai buna intre intre oameni si bine inteles sa ajuti la integrarea ta personala in cat mai multe cercuri culturale cu interese cat mai diversificate, tocmai, ca de unde acumulezi cat mai multe idei, cu atat prisma perceptiei are mai multe laturi si este mai dezvoltata, e natural sa strecori fiecare informatie si idee, nu o iei de-a gata, si astfel ajungi la o maturitate care se distinge de naivitate, pri...

  15. Va multumesc mult pentru munca depusa, pentru moment am ales lucrarea care mi se potriveste cel mai bine. T/C
  16. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) :http://imgur.com/gNuy6wZ Text principal : SpiriT*Fox Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :Romania.Rangfort.Ro Alte precizari : Textul principal sa nu fie exagerat de mare. Dimensiune avatar : pai cred ca 150 x 250 este mai potrivita pentru stockul respectiv.. la 300 mi-e ca tai prea mult din poza, sau o stretch-uiesti prea mult.. nush.. cum credeti si voi c e mai ok. Va multumesc mult si spor la treaba :*
  17. Va multumesc tuturor pentru munca depusa, fiecare avatar este frumos in sensul lui si nu am idee pe care sa il aleg, daca as putea l-as combina pe toate 4, fiecare cu punctul lui forte si pfffff. nici nu vreau sa imi imaginez )) , eh, o sa le port pe toate, pe rand, caci imi plac.
  18. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : http://imgur.com/ZBxuWnn Text principal : Kitsune' Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :Romania.Rangfort.Ro Alte precizari : Textul principal as dori sa fie in tema cu cel existent in japoneza, si de asemenea pe verticala. In rest este decizia voastra ce si cum, am incredere in spiritul vostru artistic. Multumesc mult si spor la treaba!
  19. Imi cer scuze pentru un raspuns atat de intarziat dar am avut probleme cu PC si abia acum l-am facut.. oarecum. Vreau sa va multumesc mult pentru muca depusa, toate 3 imi plac maxim si am sa le port pe rand. MUltumesc. Merge T/C!
  20. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Semnatura Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Kyuubi/Kurama cu ceva sacred geometry in fundal, risipit. Text principal : Release Control! Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Romania.Rangfort.Ro Alte precizari : Va multumesc in avans si va doresc spor si creativitate.
  21. Fix la asta ma gandeam si eu sa fac, o sa inchin un pahar in cinstea ta sa iti transmit multa sanatate, o minte limpede, cat mai multi ani de fericire si implinire. Dar sa nu uitam si de celelalte, iti urez sa ai parte de distractie maxima azi! La multi ani Sebi!
  22. Din pacate nu pot folosii semnatura facuta de tine, pentru ca nu respecta dimensiunile impuse .. dar oricum. buna treaba. mie imi place
  23. Acesta mi-s eu. m-am decis sa imi arat adevaratul chip si pe aici. Salutare si voua!
  24. ma intorc de la munca si te sustin cu vodka ce mi-a ramas 1/2 )
×
×
  • Create New...