Jump to content

th3#afk

Membru
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by th3#afk

  1. cel mai slab jucator de cs :X . te pup , miss u !

     

  2. Cu placere . Cablul dvi l ai cumparat tot prin ei ?
  3. Salut , orice driver are autorun . Cand l am luat si eu m am chinuit sa l instalez . Dar am reusit dupa ce am dezinstalat placa video + restart . PS: tie ti a venit cu cablu DVI sau folosesti clasicul VGA?
  4. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=91360 Dar ai grija ca are bug la amx_ip , showip etc .
  5. http://www.girlshare.ro/35190710.5
  6. th3#afk

    Rezolutie

    mai simplu luchyan prin set launch : -w 640 -h 480
  7. Salut , Daca windowsul nu ti gaseste acele drivere specifice pentru ceea ce tu ai nevoie , instaleaza le manual .
  8. Ca sa inteleg : tu in fata ai 2 mufe dar pe placa de baza nu ai slot pentru ele ?
  9. Salut , Din cate mi aduc aminte , ultima generatie de placi nu te lasa sa faci asta , poti incerca din bios sa vezi ca ar trebui sa ai optiunea sa le folosesti pe ambele placi sau cea integrata dar stiu ca s ar putea sa iti dea bsod . Daca ai ram destui , iti utilizeaza ambele placi memoria , deci nu ar trebui sa fie probleme cat despre care e principala sau secundara , poti alege care sa utilizeze jocul sau programul respectiv . Dar exista o mica problema aici , tie s-ar putea sa nu ti ia placa video dedicata , de asta am zis sa instalezi integrata prima data ca apoi sa instalezi placa dedicata sa vezi daca se vede vreo diferenta la csgo . Hf
  10. da le dezinstall la ambele drivere , instaleaza intai placa hd graphics si apoi nvidia .
  11. de 5 ani ne cunoastem si inca nu reusesti sa scrii nick ul corect . Bine ai venit gaino
  12. frumos copy+paste . Dar si acest copy si paste ar trebui sa fie lucrat ca sa l pui aici . - dati click pe download , care download? - schorcut . Macar copiaza ce trebuie , sa nu ne facem de ras . @spyrexx in caz de corectezi , bravo amice ca macar ai citit ce am scris .
  13. salut , Pe langa placa acea video , ai vreun hd graphics?
  14. Salut again . Daca e sa o luam logic , ar putea sa fie si de la un condensator ars pana la un un slot de pe placa de baza , dar nu am cum sa ti spun ce are , mai ales cand nu il vad in fata ochiilor . Cel mai usor e sa probezi cu un monitor extern , fiindca daca acolo merge , mai sunt doar cateva din cauza carora nu ar merge . @ invertor : te referi la invertorul de tensiune din laptopuri? daca da , e cam greu sa se arda , dar nu imposibil . Daca merge pe monitor extern inseamna ca e display. Invertorul se afla printre problemele de mai sus . Daca va merge pe monitor extern , iti voi explica exact cum sa faci sa distingi care din cele 2 ar fi problema ( lampile de neon sau invertorul ). O zi frumoasa .
  15. este pentru adminmod nu amxmodx
  16. wallpapere nu faci? baga ceva sa vedem si noi . Prea simple .
  17. Ar putea fi placa video , ar putea fi o placuta de ram . Ar putea fi multe . Ajuta ne un pic : placa video , memorie ram ( cate placute ai) . Ai incercat sa conectezi un monitor extern sa vezi daca functioneaza ? daca nu ar functiona nici pe acela , ar fi placa video .
  18. th3#afk

    Cerere plugin

    uita te sa nu fie restrictii adaugate prin plugins.
  19. Nu ai cum sa retrictionezi acelasi grad ca al tau ( presupun ca tu ai detinator nu?) Sau e ceva de genul owner si sub detinator etc . Detaliaza putin ca sa stiu .
  20. @razvan : degeaba bro , ca el nu scrie ce numar de eroare i a dat , daca a primit vreunul . Iar faza cu antivirus : eu unul nu mai folosesc antivirus de vreo 5 ani , licenta pe firewall .
×
×
  • Create New...