Jump to content

Makaveli

Membru
  • Posts

    431
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Makaveli

  1. Poftim, incearca asta : https://www.solidfiles.com/v/DKrdgPyXmqzXB !
  2. Salut, https://www.solidfiles.com/v/By2gBNzZkZrR8 Poftim, daca vrei sa modific ceva sau ai nelamuriri, ma anunti !
  3. Salut, Acesta este un plugin de VIP special pentru modul respawn. Download aici: http://www.mediafire...07f0vbenj71pbdr [12.68 KiB] Beneficii VIP 120 HP la fiecare spawn +100 AP la fiecare spawn (100 AP de la VIP + 100 AP de la CSDM = 200 AP) Atunci cand un VIP face frag arma i se reincarca automat si primeste +10 HP sau +15 HP daca fragul a fost facut cu HS (Maxim HP : 150) 700 Gravitatie la fiecare spawn 300 Viteza la fiecare spawn Multi-Jump (o saritura in aer suplimentara) Silent Walk (nu i se aud pasii) Damage marit cu 5% pentru toate armele, inclusiv grenada Apare ca VIP in score-tab (merge atat pentru tero cat si pentru CT) Mesaj la connectare, atunci cand se connecteaza va aparea un mesaj colorat de genul : "[ATENTIE] *VIP* X s-a connectat." Flagul pentru VIP este ADMIN_LEVEL_H adica litera 'T' in users.ini Sper ca ti-am fost de ajutor.
  4. da-mi pm si te ajut eu sa-l faci!
  5. Nu are bugg-uri, recomand, si felicitari pentru plugin!
  6. Poftim : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/39887-vand-cont-cu-csgo-urgent/
  7. Makaveli

    REZOLVAT

    Vorbim in privat. Sa dea cineva T/C, ca deja facem off-topic!
  8. Makaveli

    REZOLVAT

    Te ajut eu daca vrei!
  9. Ti-am spus, fi mai atent! Cerere rezolvata! T/C!
  10. Potftim Plugin-ul de VIP Fisierul VIP il adaugi in configs. In vips_list.ini adaugi toate vipurile. Succes!
  11. Va rog pe viitor sa evidati posturile de genul acesta, pentru a nu fi sanctionati. Va puteti folosi de butonul like. Aici nu stiu sa-ti raspund pentru ca postat de adry, contacteaza-l printr-un pm si iti va raspunde sigur!
  12. Adauga alte link-uri de download. Acelea nu merg!
  13. Alege o sectiune si fa activitate. Contra MOMENTAN!
  14. Contra, motivele sunt mentionate mai sus!
  15. Ti-am dat o modalitate mai usoara de a adauga vip. Este modificat de mine. Am facut tot ce mi-ai cerut, dar vad ca tot nu esti multumit. Dute si ia-ti pluginul de pe net. Mai esti si nesimtit. Dupa ce ca te ajuta omul.. Topic Closed!
  16. Poftim click. Folderul VIP il adaugi in addons/amxmodx/congifs, iar apoi vip-ul ti-l adaugi din vips_list.ini care il gasesti in acel folder.
  17. Smoke-ul il dezactivezi tu din server si imd iti adaug deagle + multijump. Revin cu edit. EDIT : Am scos smoke-ul, si meniul, am adaugat deagle +he +2xflash! P.S : Daca mai ai nevoie de ajutorul echipei de Resource-Team, nu ezita sa faci un topic. DOWNLOAD VIP.amxx
  18. Nu ai cum pentru ca asta este modul. Ai zombie plague special 3.2. Schimba modul in 5.0.5 si o sa-ti mearga. Acelasi mod il am si eu pe sv meu si il am tot de la csforce.
×
×
  • Create New...