Jump to content

iNfusioN

Membru
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

534 profile views

iNfusioN's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

1

Reputation

  1. Allview lanseaza A5 Quad Plus – Cei de la Allview au anuntat astazi lansarea unui nou produs, o versiune imbunatatita si mai performanta a modelului A5 Quad, smartphone lansat in luna ianuarie 2014. La mai bine de un an si jumatate, iata ca vin cu un nou model, A5 Quad Plus, model ce se vrea a fi asa cum spuneam un upgrade. „Datorită succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vândut în peste 120.000 de unități, lansăm astăzi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce în plus internet de mare viteză 4G și cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop. Smartphone-ul menține design-ul tineresc și minimalist al gamei Young”, a declarat Lucian Peticilă, Director General Allview. Allview A5 Quad plus este un telefon cu dotari medii, procesor quad core, conectivitate 4G, Android Lollipop si 1GB RAM. Din pacate, camera foto are numai 5 MP dar totusi pare un senzor de calitate produs de catre Samsung si un ecran de 4.5″ de tip IPS OGS. Noul model costa 499 de lei iar in tabelul de mai jos gasiti specificatiile tehnice impreuna cu o comparatie cu vechiul model:
  2. Ieri seara a avut loc conferinta anuala Google I/O unde compania a anuntat, pentru inceput, viitoarea versiune de Android, notata cu litera M. Acesta nu aduce, cel putin deocamdata, schimbari pe partea de interfata grafica, insa se canalizeaza pe modificari menite sa faca experienta de utilizare mult mai buna. Printre imbunatatirile semnificative aduse de Google M putem enumera urmatoarele: Google Now On Tap. Desi e o functie un pic freaky, aceasta permite scanarea informatiilor dintr-o aplicatie si afisarea de card-uri specifice Google Now cu acestea. https://youtu.be/DnZn4iLiB2k - Click pentru introducere ! Permisiuni mai usor de inteles. Google Android M va avea un alt sistem de permisiuni. Nu vei mai fi intrebat la instalarea aplicatiei la ce vrei sa-i permiti acesteia accesul, ci pe masura ce aceasta va avea nevoie de acces la o resursa vei fi intrebat. Mai mult, vei putea vedea o lista cu toate aplicatiile care au acces la o anumita functie. Durata mai mare pentru baterie si USB Type-C. Android M va sti cand telefonul nu este utilizat, datorita functiei Doze, si va intra intr-o stare mai puternica de deep sleep, reducand consumul de energie. Mai mult, acesta va fi compatibil 100% cu USB Type-C, USB-ul reversibil. La Google I/O au mai fost lansate si alte lucruri interesante, dar vom reveni despre ele in alte articole. https://youtu.be/XZvqQ4xK1R8 - Click pentru beneficiile Android M !
  3. Bucurosi posesori de Galaxy Alpha, aflati ca noul update Android 5.1 Lollipop va ajunge pe telefoanele voastre cat de curand. O data exacta nu a fost dezvaluita, insa estimam ca pana in toamna ar trebui sa va bucurati de noul update. Confirmarea vinde din Coreea, tara mama a companiei Samsung.
  4. Nick-ul tău: iNfusioN Prenume: Roberto Vârsta: 17 ani Locaţia: Bucuresti Ocupaţie: Elev Jocul(rile) preferat(e): CS 1.6 , CS:GO, LOL Hobby-urile tale: Iesitu cu iubita [nu ma lasa sa ies cu altcineva] Interese: Hmm pai deocamdata sa-mi gasesc de munca ) Descriere personala: Nu sunt modest, las la aprecierea voastra sa ma descrieti mai incolo De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Google Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Forever Alone.... O frază de sfârşit : Sper sa stau cat mai mult in comunitatea asta, imi place )
×
×
  • Create New...