ionutl 1 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) Nume : ionut Nick : virusVârstă : 16Motiv : sa apar comunitatea de spamuri Adresa de contact : ionutlascu270Timp alocat forumului : 4-5 ore Ce secţiuni doreşti să moderezi? social&it De ce ai ales aceste sectiuni? pentru ca imi placDe ce doreşti să moderezi în această comunitate? este serioasaAi mai moderat pe IPB? da Ce înţelegi prin "Post hunt"? post care nu-si are rostu Ce înţelegi prin "Dublu post"? post publicat de 2 ori Ce înseamnă "Warez"? continut piratat Ce înseamnă "NSFW"? not save for workCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? off toping topic topic inchis si post hunt post inutil Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? sa apar comunitatea de spamuri Ai citit regulamentul forumului ? da Edited December 27, 2014 by ionutl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deity 28 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Conditii : Minim 60 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Scriere corecta din punct de vedere gramatical. Totodată văd că ai dat Copy - Paste de la cererea mea numai că ai adăugat şi tu câte ceva cu vorbele tale . De la mine ai #Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 #Contra Nu ai posturi Nu ai activitate Ce secţiuni doreşti să moderezi?timp liber - diverse Adica tu vrei toate sectiile , designer , it , social si international ?Plus cum a zis colegu ai si dat copy/paste la alta cerere deci nu inteleg oare nu stii ce sa scrii la intrebari de aceea dai copy/paste.?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Totodată văd că ai dat Copy - Paste de la cererea mea numai că ai adăugat şi tu câte ceva cu vorbele tale . De la mine ai #Contra #Contra Nu ai posturi Nu ai activitate Adica tu vrei toate sectiile , designer , it , social si international ? Plus cum a zis colegu ai si dat copy/paste la alta cerere deci nu inteleg oare nu stii ce sa scrii la intrebari de aceea dai copy/paste.?! Categoric # contra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutl 1 Posted December 27, 2014 Author Share Posted December 27, 2014 ms ! mai astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Poti sa astepti cate pareri vrei tu, atata timp cat stii ca asta este adevarul . O singura intrebare am : Ai citit macar cerintele cerute ?! sau ai dat cu copy&paste si nici nu te-a interesat ce ti se cere ?! . Aceasta comunitate are nevoie de un staff capabil, cu intuitii bune, cu idei bune, cu respect si multe altele . Tu nu te cataloghezi pe nicaieri . Contra si de la mine + ca ai motivele spunse de catre colegii mei . O seara frumoasa sa ai . PS : Daca intradevar iti doresti ceva, incearca sa fi original si sa te asiguri pe data viitoare ca ai respectat tot ce trebuia . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutl 1 Posted December 27, 2014 Author Share Posted December 27, 2014 ms pentru sfat o sa incerc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Uite inca un sfat : nu mai da reply dupa fiecare. # Respins. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts