Revv 600 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Creatii: AE: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Tu faci cerere de avatar, cand lucrezi asa bine? )) Ai cerut ceva cu Supernatural, vad ca ai o semnatura deja. In plus, fraza de la final, trebuia pusa putin mai sus. )))) Tind sa cred ca aceste avatare, ti-au rapit 5-10 minute pana le-ai gasit, ca de facut nu discutam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Is curios si eu un lucru daca astea sunt creatiile tale ma intreb cum de poza ASTA apare printre creatiile tale si LighT o are de ceva timp la avatar deci nu inteleg cum ai facuto tu nefiind Designer si a ajuns la unu din Administratorii comunitatii este cam relevant dupa mine ...parerea mea este ca astea nu sunt creatiile tale ci doar le-ai luat de undeva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Is curios si eu un lucru daca astea sunt creatiile tale ma intreb cum de poza ASTA apare printre creatiile tale si LighT o are de ceva timp la avatar deci nu inteleg cum ai facuto tu nefiind Designer si a ajuns la unu din Administratorii comunitatii este cam relevant dupa mine ...parerea mea este ca astea nu sunt creatiile tale ci doar le-ai luat de undeva . Este doar un gif editat BlackPearl nu te ambala asa de repede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADdvencer 55 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 http://i.imgur.com/WgOqt2h.gif- il am in pc originalul, in marimile originale... http://i.imgur.com/jQubrJn.gif- acelasi gif l-a avut si oxygen ( suits, denisa, asus si altii stiu de cine vorbesc ) http://i.imgur.com/R6g2vQo.gif- -----------idem----------------- nu port pica insa, vreau sa vad un tutorial ( dat de unul din desgneri << sau de liderul gfx >> ) si avatarul facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 http://i.imgur.com/WgOqt2h.gif- il am in pc originalul, in marimile originale... http://i.imgur.com/jQubrJn.gif- acelasi gif l-a avut si oxygen ( suits, denisa, asus si altii stiu de cine vorbesc ) http://i.imgur.com/R6g2vQo.gif- -----------idem----------------- nu port pica insa, vreau sa vad un tutorial ( dat de unul din desgneri << sau de liderul gfx >> ) si avatarul facut. Eu sunt liderul GFX , ce tutorial doresti ? Acestea sunt gif-uri luate de pe internet , in afara de redimensionarea stock-ului si eventual pus un border nu ai ce sa faci la ele. DA , la avut si oxygen , unde la fel si el la luat de pe internet si multi altii ... si ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 (edited) Sunt niște simple gif-uri ce vă ambalați atâta Am pus doar gradient,levels + border Edited December 29, 2014 by revan Link to comment Share on other sites More sharing options...
rREVAN 12 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Imi place ca mi-ai copiat numele, still a fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Imi place ca mi-ai copiat numele, still a fan. Primul venit , primul servit. Next ai warn pentru offtopic. L:E: @ Daca ti-a copiat lucrarile , poti sa prezinti PSD / dovada si se rezolva , insa daca nu este asa , poate sa iti fie si fan , numele este a lui. Nu putem sa ii impunem sa isi schimbe displayname-ul din aceasta cauza. O seara frumoasa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 Gif-uri: Liberi să le purtați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RauLZEW 4 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 OOOOOOOOOOO , Salut domnu sNk ;x . Ba terminati cu acuzatiile eu il stiu de pe alta comunitate , sunt lucararile lui. Bv , boss :* sunt fanu tau sti asta ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 In caz ca e sNk ;x, lucrarile sigur sunt ale lui si nu e ripper. Imi place foarte mult gif-ul acesta: . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rREVAN 12 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ce e asa mare chestie la gif-urile acelea, adica, imi dau seama ca a deschis giful in photoshop si direct border pe el si gata... Incearca sa faci si alte chestii, nu doar stock-uri cu gifuri. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 New: Le puteți purta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RauLZEW 4 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Super , revan , imi place cum lucrezi te stiu de mult , incearca sa faci si ceva logo-uri , smudge , render , c4d . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senzatie ! 0 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Arata foarte bine.. te felicit pentru efortul depus ! Apropo,cand ai timp imi poti face si mie o semnatura in AE GIF ? Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreeA! 8 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Foarte reusite cele in AE !!! GJ :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Cereri: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Gifu-ri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarKNNNes^ 3 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Lucrezii , foarte bine , chiar imi place si mersii de gifturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Cereri: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNGusTa 2 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) Numai una si una =]] ! Good work . Edited February 6, 2015 by revan Off-topic advertisment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClarIneT 8 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Salut imi poti da si mie stockul de la a 2 creatie si cea cu Alxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts