Denisa 7,050 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 In acest topic se posteaza problemele intampinate in PS / AE. Model de postare : Programul folosit : Print Screen : Alte precizari : # Nu deschideti alt topic separat , se posteaza DOAR in acest topic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) Programul folosit :Ps Print Screen : Alte precizari :Azi nu imi placeau fonturile care le am asa ca le-am sters ca sa imi iau unele noi am descarcat un pack de fonturi si acum nu mai merge sa adaug text ..ce sa fac? Edited March 29, 2015 by Ysay@cRisti Edit: Rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Programul folosit : After effects cs4 Print Screen : Alte precizari : Incerc sa salvez o imagine .gif nu se vede clar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Programul folosit : After effects cs4 Print Screen : Alte precizari : Incerc sa salvez o imagine .gif nu se vede clar Presupun ca stii cum sa salvezi proiectul din AE pentru PS, asa ca trec direct la PS. File - Save for web , selectezi .GIF si asigura-te ca ai urmatoarele setari : Selective Diffusion Bifat Transparency -> No transparency Dither Colors 256 Dither 100% Daca nu ti se imbunatateste claritatea, revin-o cu un reply. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Tot la fel nu sa schimbat nimic.Erau setarile la fel cum ai scris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Tot la fel nu sa schimbat nimic.Erau setarile la fel cum ai scris. Ok, cum salvezi proiectul din AE ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 composition - prerender - si schimb in animation gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Composition , add to render queue , output module -> selectezi Quick Time , output to -> partitia unde vrei sa ti se salveze , render . Fisierul care ti se salveaza il dai cu import in PS . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Tot la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts! 94 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Asigura-te ca ai ultima versiune de quick time player instalata. In AE selecteaza add to render queue , alege quick time movie iar la setari in loc de "Animation" alege "PNG" , asigura-te ca nu ai niciun alpha in poza si la calitate sa fie best. Dupa asta te duci in PS , import si salvezi ca si GIF . Roteste intre adaptive , selective , culori , pana gasesti cea mai buna solutie pentru poza pe care o ai. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Programul folosit : After effects cs4 Print Screen : Alte precizari : Incerc sa salvez o imagine .gif nu se vede clar Avatarul care l-ai postat tu este png, l-ai salvat ca si .gif ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Ok si de ce pui png-ul atunci in loc de .gif ca sa vad macar despre ce este vorba? Hai sa nu facem offtopic, pune creatia care ti-a iesit, .gif-ul NU .png-ul. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 si nici nu se repeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Trebuie sa fii gresit tu undeva refal si salveaza ca aici -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonioo321 24 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Trebuie sa fii gresit tu undeva refal si salveaza ca aici -> Multumesc Ysay@cRisti merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMe 3 Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Programul folosit :PS6 Print Screen : Poza aici Alte precizari : Imi iasa pixelata ... Ma ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMe 3 Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Programul folosit :PS6 Print Screen : Poza aici Alte precizari : Imi iasa pixelata ... Ma ajuta cineva? Imaginile de tip gif in PS o sa-ti iasa Pixelate... indiferent de ce faci.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CURCU 247 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 (edited) Programul dorit : ADOBE AFTER EFFECTS CS6 de 32 bit Alte precizari : Am cont pe filelist , daca ati putea sa-mi lasa-ti link va rog ? Edited December 5, 2015 by Minnie Ti-am dat PM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdless 30 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Programul folosit : Nu stiu sigur care program e problema ori AE ori PS . Print Screen : - Alte precizari : Dupa ce am terminat in AE gif-ul ,il fac si in PS , si cand il scot , canci , nu merge ... As dori si eu un tutorial perfect , cum salvez dupa terminarea proiectului , toti pasii . AE cs4 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazard' 13 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Ai putea sa folosesti metoda de mai jos fara sa te mai complici cu Ps , iar animatia o sa aiba o calitate mai buna : Pentru inceput aveti nevoie de 2 programe : vdub si apng2 pe care le gasiti in arhiva aceasta.Unde gasesti Image Sequence in ae ?File - Export - Image SequenceRendezi din AE in Image Sequence, nu Quicktime Movie, intr-un folder (neaparat intr-un folder separat, ca daca pui pe desktop te vei trezi cu 200/300 de imagini pe ecran).Apoi in acel folder o sa-ti apara o multime de imagini distincte.Deschizi VDub si tragi numai de prima imagine din folder in interiorul programului (pe restul le ia automat), apoi mergi la Video - Frame rate - bifeaza Change frame rate to si scrie fps-ul pe care il ai tu in AE (de obicei 30 / 29.97).Apoi mergi la File - Export - Animated PNG - selectezi o destinatie si dai OK.Dupa aceea deschizi apng2gif, incarci apng-ul si campul de GIF ti se va completa automat, dupa care dai Convert si ti se va salva in acelasi loc ca apng-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdless 30 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Dar nu va iesi de marime mare ? Vreau sa-mi fac avatar sa-l pun pe forum . Si imi cere sub 1000kb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazard' 13 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 (edited) Dar nu va iesi de marime mare ? Vreau sa-mi fac avatar sa-l pun pe forum . Si imi cere sub 1000kb . Asta depinde de cate efecte bagi, marimea avatarului static si ce durata are avatarul animat Edited January 13, 2016 by Hazard' Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdless 30 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Spuneam acest lucru deoarece , in Ps , mai stergeam cateva frame`uri d-alea din Animations si ajungeam la dimensiunea potrivita . Dar probabil o sa ma descurc si asa cum ai spus tu . Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts