MaRiAn90 47 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Afterfall InSanity Extended America's Army 3 Canyon Capers Chaos Domain Chess the Gathering Counter-Strike Counter-Strike Nexon: Zombies Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Condition Zero deleted scenes The Culling Of The Cows Dead Bits Deadbreed Fallen Earth Firefall Guns and Robots Racer 8 RADical ROACH Deluxe Edition Super Killer Hornet Tom Clancy's Ghost Recon Phantom TrackMania Nations Forever Two Worlds: Epic Edition Uriel's Chasm Vanguard Princess World of Guns: Gun Disassembly Poza: VAC: Vreau un cont cu : Counter-Strike Counter-Strike Global Offensive si alte jocuri... incat sa echilibreze contul... la Ghost Recon tin foarte mult... am nivel mare...clan ...etc... arme noi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Tom Clanncy's Ghost Recon Phantoms este un joc free , deci sare din discutie. Firefall , America's Army 3 , Deadbred , Fallen earth , Guns and robots , Trackmania nation , World of guns - JOCURI FREE. Iar celelalte jocuri sunt jocuri ieftine , efectiv irelevante si sunt convinsa ca cine ar fi destul de fraier incat sa dea un cont de csgo + 1.6 pe el , nu s-ar juca niciodata acele jocuri. Nu iti va da nimeni CS:GO + CS 1.6 pe jocurile alea , efectiv nu se merita. Vreau un cont cu : Counter-Strike Counter-Strike Global Offensive si alte jocuri... incat sa echilibreze contul... la Ghost Recon tin foarte mult... am nivel mare...clan ...etc... arme noi... Fi serios , numai csgo face mai mult decat jocurile care le ai L:E: Mi-am spus parerea , daca nu accepti criticile altora , nu mai posta . Nu , nu castiga nimic pentru ca sunt convinsa ca jocurile alea sunt jocuri retail . Succes cu vanzarea . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 (edited) numai cs:go? daca stai sa cumperi numai 6 jocuri...trece de pretul de 20 euro la cs:go... deja 10 euro... 21 euro...deja cumparam cs:go... 26 euro.... 33 euro... si mai sunt si alte jocuri...dar nu stau sa le fac poze si etc... Denisa...mai gandestete odata... Adevarat...nu se joaca pe ele...dar castiga bani daca vinde contul... EDIT: deci cumparam demult 2/3 licente cs:go... :| Atunci doar CS:GO...si CS... Edited January 25, 2015 by MaRiAn90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Mi-am spus parerea pentru persoanele care se gandesc sa faca acest schimb , sa cantareasca bine "situatia" , daca nu accepti criticile altora , nu mai posta . Nu , nu castiga nimic pentru ca sunt convinsa ca jocurile alea sunt jocuri retail . Daca tot iti cumparai de mult csgo de ce nu ai facut-o? Repet ce am zis mai sus : sunt jocuri RETAIL . Si doar ca fapt divers , nu ma refeream la valoarea pretului cand am zis ca doar csgo face mai mult decat jocurile care le ai , ci la valorea jocului in sine . Succes cu vanzarea . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 ma...pana la urma care vrea bine ...cine nu iar bine... daca facem de ex. schimb...el castiga mai mult... daca el are cont doar cu cs:go si imi da mie contul lui pe contul meu...si el il vinde.. iese in castig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 T/C! LOL...vechi de cand hau ...si nu mai dau la schimb... Din fericire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Asa sa fie. Topic Closed. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts