MaRiAn90 47 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar + Semnatura Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Pentru semnatura: Pentru avatar: Text principal: InSaNe#iceage Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : SUD (de la sud.rangfort.ro) Alte precizari : Aveti de unde alege pentru avatar si semnaturi:D si le multumesc celor care au incercat sa imi faca pe plac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 poti pune la boarder de la ? si textul de la la adica in colt undeva... Imi place si ce ai facut tu...dar asta... parca e prea pixelata... nush de ce se vede asa...eu am incercat sa o editez si arata bine... Multumesc! Mai astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 -Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea.Puteti posta in topicul deschis doar in cazul in care vreti sa semnalati o greseala facuta de catre un designer , in caz contrar topicul va fi inchis. T/c Ti s-au facut atatea creatii si tot ai ceva de comentat. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts