drE 1 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Nume :GabrielNick :drEVârstă :18Motiv :Deoarece vreau ajut playeri comunitati.Adresa de contact :skype:gabytzuu10/mess:gabriel200212Timp alocat forumului :5-6 ore.Ce secţiuni doreşti să moderezi?:ServerulDe ce ai ales aceste sectiuni?:Deoarece sunt cele mai faine si am prieteni aici.De ce doreşti să moderezi în această comunitate?:Ca imi place.Ai mai moderat pe IPB?:DaCe înţelegi prin "Post hunt"?:Ce înţelegi prin "Dublu post"?:Fac dublu post.Ce înseamnă "Warez"?Nu stiu.Ce înseamnă "NSFW"?Nu stiu.Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?:post hunt face ceva si off-topic inchide tropicuCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?Vreau sa fiu moderator pe Cs. Ai citit regulamentul forumului ?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 #Contra. Cerere făcută in batjocura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maluma 86 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Contra ! Aici se fac cereri pentru moderator forum,nu server + ca cererea ta e facuta la sictir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 La cum ai facut cererea , se vede ce moderator "serios" ai fii. # Respins. Motiv: Se vede clar in cererea ta facuta in bataie de joc. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts