Ch@T 4 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 (edited) Nume : Ghioc Cosmin .Nick : Punct .Vârstă : 16 Ani .Motiv : îmi place să ajut la păstrarea ordonată a forumului .Adresa de contact : ghioccosmin@yahoo.com .Timp alocat forumului : 4-5 Ore .Ce secţiuni doreşti să moderezi? http://rangfort.ro/forum/index.php?/forum/44-amxmodx/ De ce ai ales aceste sectiuni? Îmi place cs-ul sunt pasionat de el de mult timp .De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Îmi place această comunitate deoarece este pe gusturile mele , cu staff capabil de a face ceva şi cred ca va fi de viitor .Ai mai moderat pe IPB? Da , am moderat .Ce înţelegi prin "Post hunt"? Prin post-gunt înţeleg posturile făcute aiurea la o anumită categorie doar de gradul de a posta , + 1 .Ce înţelegi prin "Dublu post"? Când deschizi un topic postezi odată în el şi atunci când cineva postează ceva de Ex - CONTRA , iar tu tupă scrii :" de ce ? " . Ca aici http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/13334-cerere-acces/#entry80318 Ce înseamnă "Warez"? Warezul este distribuţia ilegală a unui conţinut protejat , prin internet sau prin oricare alt mijloc de comunicare sau informatic . Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe for Work . Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post hunt este o modalitate de a face posturi aiurea pentru + 1 dar se sanctionează cu warn , iar off -topic este atunci când deviezi de la conţinutul acelui topic .Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Nu eu ar trebui sa sporesc activitatea lor ci ei să se ajute singuri , pentru a creste activitatea . Ai citit regulamentul forumului ? Da , sper ca nu am uitat ceva . Edited March 4, 2015 by Vallentin Fara italic sau bold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Vad la edit-ul lui Vallentin ca, ai incalcat o regula, acea fiind scrisul italic / bold . Ceea ce ma face sa cred ca regulamentul l-ai citit invers, nu corect . Nu vad nici-o activitate la sectiunea dorita, sau macar o dorinta de implicare, ceea ce ma face sa cred ca doresti doar acea culoare albastruie . Cand ai activitate, sau cel putin incerci sa ai, te astept atunci cu o cerere, insa pana atunci nu . O zi buna . EDIT : Modelul este cu bold si italic, deci el doar a dat cu copy&paste, nu a fost de vina cu nimic. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Referitor la EDIT : Avea tot postul cu Italic si Bold. Am cautat posturi utile de ale tale la acea categorie dar nu am gasit nimic, nici macar o harta. Revino cand postezi ceva util acolo. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LondoN eXtream 110 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Scuzati ca ma bag, dar e tepar, am avut multe mesaje referitoare ca e tepar, de la oameni mari precum Fantasy1, Hattrick, Alex, Gabryel, Hades, Aragon, Advendex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Scuzati ca ma bag, dar e tepar, am avut multe mesaje referitoare ca e tepar, de la oameni mari precum Fantasy1, Hattrick, Alex, Gabryel, Hades, Aragon, Advendex... Nu stim cine sunt acele persoane, si chiar nu ne intereseaza . Data viitoare, ai grija pe unde postezi fiindca nu ai permisiunea de-ati da cu parerea pe aici . Ce legatura are teapa cu gradul ? Nu necesita bani, ci doar munca depusa . Puteai trimite un PM unui Administrator doar in cazul in care ERA ACCEPTAT, insa momentan nu vad ca este . O zi buna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 # Respins ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts