Cubix202 0 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Nick-ul tău: Cubix202; Prenume: Radu; Vârsta: 14; Locaţia: București, România; Ocupaţie: Școală, CSGO, Administrare servere; Jocul(rile) preferat(e): CSGO, Minecraft; Hobby-urile tale: Administrez serverele mele de Minecraft, joc CSGO cu prietenii; Interese: Dacă scriu unde trebuie, și sper că scriu unde trebuie, aș dori să știu dacă sunt în primul rând în locul potrivit. Mă refer în sensul că, mai de demult am fost prieten cu Alex Irimia (nu mai știu nick-ul) care m-a ajutat să-mi fac un server de CS 1.6. Din câte-mi mai amintesc, el parcă era pe-aici pe rangfort.ro . Îl aveam pe Yahoo Messenger, dar mi-a fost furat contul (very long story) și nu îl mai am. Ideea este că aș vrea să dau de el. Dacă am nimerit în locul nepotrivit, îmi cer scuze. - Aș dori un PM cu o adresă de contact unde aș putea discuta cu el. (Y!M, Skype, etc.); O descriere despre tine: Manager server Minecraft; De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Dacă-mi amintesc bine, de la un vechi prieten; Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Nu am, sorry; O poză cu dumneavoastră : N-am; O frază de sfârşit : Dacă am nimerit în locul nepotrivit, îmi cer încă odată scuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Bine ai venit. Poți da un search cu numele prietenului tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cubix202 0 Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 Nu îi știu nick-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cubix202 0 Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 (edited) Anyway, îmi poate spune cineva vă rog care este numărul pentru Competitive pe un server de CSGO pe care să-l setez în gamecp la setări? Mulțumesc. Edited March 6, 2015 by LucHyan Ai grija la dublu-post. Folosește butonul EDIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiddeN 0 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Bine ai venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asus 178 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Salutare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanBv 106 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Bine-ai venit . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei2k 108 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Bine ai venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maluma 86 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Bun venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive 0 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRJ 61 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Sedere plăcută. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts