LondoN eXtream 110 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Descriere: Acest plugin ofera dmg dublu celor care au V.I.P Nume: 2 x DMG 4 Vip Version: 1.0 Autor: aLeX Download: #include <amxmodx>#include <amxmisc>#include <hamsandwich>#define IsPlayer(%0) ( 1 <= %0 <= g_MaxPlayers )new g_MaxPlayerspublic plugin_init(){ g_MaxPlayers = get_maxplayers() RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "fw_take_dmg")}public fw_take_dmg(id, iVictim, iInfector, iAttacker, Float:fDamage){ new ReadFlags = get_user_flags(id) new Flags = read_flags("a") if(ReadFlags & Flags) { if(iInfector == iAttacker && IsPlayer(iAttacker)) { SetHamParamFloat(4, fDamage * 2.0) return HAM_HANDLED; } } return HAM_IGNORED;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanBv 106 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Este un plugin bun dar cred ca este OP la x2 damage. Cat de cat echilibrat ma gandesc ca ar fi undeva la 1,3 ; 1,4 . Dar oricum good job si bafta in continuare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaL Low Head 233 Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 (edited) e superb ..il recomand !! Edited June 27, 2015 by Vallentin Avertisment verbal : Post-Hunt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@LeX 1 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 ce credeam ca sunt pus eu la autor ), ma si miram, cand am mai facut..., pardon cand am facut eu pluginul asta ? ) eu sunt cu @ el e cu a mic ) o asemanare aproape izbitoare fara un caracter ), dar nici mie nu mi se pare in ragula cu x2 dmg la vip, asa o sa moara greu, da la gat un glont ia dublu si ala e, dar e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaL Low Head 233 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited) e superb ..il recomand !! ce e vallentin , cu post hunt ? Edited July 5, 2015 by RF Sp1dey "Post hunt": Post inutil. Ai grija, te abati de la subiect -> Off-Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Nanit** 0 Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 As dori un plugin vip Care sa aiba beneficiile urmatoare--- nici mai mult nici mai putin -: 15 hp pe kill 25 hp pe hs 100 $ pe lovitura 1000 $ pe hs vest + helm mereu si dmg vizual prin perete Accesul pentru vip il setez eu. Exact avantajele de mai sus le vreau, daca nu se poate exact asa nu va obositi sa ma ajutati cu altele asemanatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli 40 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 As dori un plugin vip Care sa aiba beneficiile urmatoare--- nici mai mult nici mai putin -: 15 hp pe kill 25 hp pe hs 100 $ pe lovitura 1000 $ pe hs vest + helm mereu si dmg vizual prin perete Accesul pentru vip il setez eu. Exact avantajele de mai sus le vreau, daca nu se poate exact asa nu va obositi sa ma ajutati cu altele asemanatoare. Exista o sectiune speciala pt cereri de pluginuri, fa un topic aici, si vei primi un raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts