Klu 810 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 (edited) Mergeti la voi pe profil si dati click pe suma de bani (daca disponibila). Daca nu dati pe numele vostru. Apoi click pe Account Details Dupa asta veti fi redirectionat pe pagina in care va arata jocurile voaste si felul in care au fost achizitionate, iar in dreapta veti avea Wallet Balance, iar sub el aveti "Add funds to your steam wallet", dati click Alegeti suma dorita Dati Add Funds Selectati Paysafe Card Certificati tara de unde sunteti. Acceptati termeni impusi de cei de la steam si dati click pe "Continue to Paysafe Card Authorization" In cele din urma veti fi redirectionati pe pagina de la PaysafeCard, iar acolo veti introduce codul de 16 cifre Dupa introducere dati accept si asteptati pana veti primi conferma ca plata a fost facuta Dupa veti fi redirectionati pe Steam si va va aparea factura precum plata a fost facuta si banii vor fii adaugati la voi in Steam Wallet Edited May 4, 2015 by Klu 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3cVenTa 9 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Mersi Mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Ii puteai multumi printr-un Like. Post puteai face doar daca aveai ceva sa il intrebi. Daca mai faci un post de genul vei primi si cateva puncte de Warn. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parvu 4 Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 (edited) Salut am o problema , mie nu imi apare "PaySafe" ce fac? @EDIT: am dat dar nu apare Edited May 31, 2015 by Parvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klu 810 Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Normal dai "Add funds" selectezi suma si dupa iti apare variile tipuri de plata http://i.imgur.com/rLkDIkH.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts