Jump to content

Apple-OS X Yosemite!

LuCiFeR ^THC

Recommended Posts

Prezentarea generala la OS X

Cu OS X Yosemite, ne-am propus să îmbunătățim experiența utilizării unui Mac. Pentru aceasta, am analizat întreg sistemul și am rafinat fiecare aplicație. Fiecare caracteristică. Fiecare pixel. Am inclus capacități extraordinare în interfață, care îți pun la dispoziție informații importante. Rezultatul este un Mac cu aspect complet nou, la care se adaugă toată puterea și simplitatea cu care te-ai obișnuit. 

Pik> design_large.png

Folosește un Mac sau un dispozitiv iOS și poți face lucruri incredibile. Folosește-le împreună și posibilitățile cresc uimitor. Fiindcă acum, OS X și iOS 8 au funcții noi și inteligente care par magice, dar sunt logice prin excelență. Efectuează și primește apeluri telefonice fără să pui mâna pe iPhone. Începe un e‑mail, editează un document sau navighează pe internet pe un dispozitiv și continuă de unde ai rămas pe altul. Poți chiar și să-ți activezi hotspotul de pe iPhone fără să îți scoți telefonul din buzunar sau din geantă.*

Foarte interesant pacat ca provine de la aceasta firma !Noutati in 2015!Bafta!

• Like 1