Michael Scofield 127 Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc :AvatarTema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ): http://imgur.com/a/B1W5O De preferat cu prima sau ultima ,Daca nu puteti sa-mi faceti si mie va rog sa imi apara numele dupa un smoke ? Text principal :Olandezu Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :www.rangfort.roAlte precizari :De preferat creeatii AE Ps:Scuzati ca fac iar cerere dar vreau si eu sa profit de premium si vreau avatare gif O sa le port pe toate de la cap la coada Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Asa sunteti majoritatea. Odata ce dati de grad pe forum, sariti cu cererile de avatare .gif. Chiar atat de fara bun simt sunteti ? Ti-a facut Denisa in cealalta cerere 2 avatare .gif, care poate altii n-au nici macar unul din cele 2, iar tu, mai vi si mai faci alte cereri profitand ca ai Premium. In cazul in care nu stii, ultima ta cerere ai facut-o pe 30. Noi suntem pe 5, deci .... T/C si multumeste-te cu ce ai deja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts