LuK.ZEW # 1,111 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Semnatura Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Text principal : LucHyaNN.dLL Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Cs.RangFort.Ro Alte precizari : Stiu ca este .gif insa nu cred ca incalcati cu ceva regulamentul daca imi puneti un text pe ea ! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,306 Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Alte precizari : Stiu ca este .gif insa nu cred ca incalcati cu ceva regulamentul daca imi puneti un text pe ea ! Nu conteaza ca trebuie pus doar in text, este .gif . Este o regula pentru asa ceva, si am pus-o in aplicare pentru toti cei care au oferit stock-uri .gif . Ai 24h la dispozitie sa pui un stock static / sa ceri o tema, sau cererea ta va fi inchisa . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 T/C neinteres din partea celui care a facut cererea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts