Jump to content

iPhone 7 ar putea sa arate foarte diferit fata de orice alt telefon!


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Apple a facut schimbari semnificative de-a lungul timpului in ceea ce priveste modul in care arata iPhone-ul.

 

Desi iPhone 6s are un design foarte asemanator cu predecesorul sau, urmatorul iPhone ar putea sa fie foarte diferit fata de tot ce a aratat Apple pana acum. Ideea Apple va schimba radical modul in care este folosit telefonul.

 

Compania a primit recent un brevet pentru un design de iPhone in care ecranul este curbat si prelungit pe ambele fete ale telefonului! 

 

iphone-7-ar-putea-sa-arate-foarte-diferi

 

 

Brevetul a fost publicat pe 29 septembrie si este o continuare a unore brevete asemanatoare ale celor de la Apple - nu este o idee noua, Apple aplicand pentru astfel de brevete incepand cu 2013. Este clar insa ca Apple experimenteaza ideea unui astfel de design pentru iPhone.

 

In document, Apple spune ca un astfel de design va schimba modul in care este folosit iPhone-ul. Daca ecranul este prelungit, nu va mai exista limitarea de a interactiona cu device-ul doar in partea din fata a telefonului. Apple mai noteaza ca alte aspecte ale telefonului de pe lateral, precum butonul de mute, power sau de volum, nu pot fi folosite cu aplicatii din moment ce sunt programate sa faca un singur lucru.

 

Acest brevet nu inseamna insa neaparat ca urmatorul iPhone va arata asa - nu toate ideile patentate se transforma in realitate. Insa este clar ca Apple se gandeste la o astfel de schimbare.

 

http://www.yoda.ro/mobile/iphone-7-ar-putea-sa-arate-foarte-diferit-fata-de-orice-alt-telefon-ce-se-va-intampla-cu-display-ul.html

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...