Jump to content

Hănescu, transportat inconştient la spital! Victor a suferit un accident straniu în Franţa


DuNNNhiLLL' #

Recommended Posts

hanemain.jpg?width=815


 


VIctor Hănescu (186 ATP), cel mai titrat jucător de tenis român aflat în activitate, trece prin momente horror la Rennes (Franţa), acolo unde trebuia să participe la un turneu Challenger.

 

"Hane" a abandonat luni seară, motivul oficial fiind o stare de slăbiciune fizică generală acuzată de fostul component al naţionalei de Cupa Davis. Digisport dezvăluie că probleme lui Victor au fost cauzate de un incident teribil. Hănescu şi-ar fi pierdut cunoştinţa, a căzut din picioare şi a suferit o rană gravă la bărbie. Sportivul în vârstă de 34 de ani a început să sângereze puternic, apoi a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde a fost cusut. Împrejurările în care s-a petrecut accidentul rămân încă necunoscute, bucureşteanul fiind supus acum unor investigaţii amănunţite.

 

Victor trebuia să joace contra lui Marius Copil (România, 156 ATP) în prima rundă, dar veteranul s-a retras luni seară. Hănescu a participat în acest an mai mult în turnee slab cotate, de nivel Challenger, însă nu a reuşit să câştige vreun titlu. Ultimul meci disputat de român în circuit datează din 23 septembrie, atunci când a pierdut în prima manşă la Sibiu, scor 6-4, 3-6, 4-6 cu Pere Riba (Spania).

 

 

 

Sursa : ProSport

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...