Jump to content

Rezolvare Mouse / Cursor in Windows 10


BlackPearl

Recommended Posts

O problema ciudata. pe care nu am mai intalnit-o la versiunile de Windows anterioare, este un fel de refresh al mouse-ului sau al cursorului mai exact. La perioade de cateva secunde, pe cursor apare rotita specifica refresh-ului.

Este o problema destul de suparatoare, pentru ca impiedica utilizatorul sa lucreze la calculator. Nu se poate tasta nici macar o adresa web in browser, iar in timpul vizionarii unui film, in video player va sta mereu activa bara de comenzi, care apare in mod normal atunci cand miscam mouse-ul. Cu alte cuvinte, acesta “se misca” singur.

 

Rezolvare mouse refresh / auto-refresh in Windows 10.

 

Problema este din cauza incompatibilitatii driverului de touchpad si / sau direverul mouse-ului cu sistemul de operare Windows 10. Aceatsa problema apare in special la cei care au instalat Windows 10, iar apoi si-au instalat singuri driverele de la un sistem de operare anterior. Rezolvarea este sa mergeti in “Device Manager” si sa dezinstalati driverul de touchpad si / sau mouse, apoi sa dati un restart la calculator sau sa deconectati si sa conectati la loc mouse-ul dupa dezinstalarea driverului. Problema refresh-ului la mouse o sa dispara cu siguranta.

 

In putine cuvinte majoritatea problemelor gasite in Windows 10 sunt din cauza driverelor pentru ca nu au acelasi sistem de rulare din Windows 7 , 8 , 8.1 ca in Windows 10 si daca s-a facut UPGRADE de la o versiune anterioara la Windows 10 o sa se intampine cateva mici si/sau mari probleme pe baza driverelor , deci in mica teorie ar fii reinstalarea driverelor din nou sau cel putin unora din ele.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...