IloveYouByeBye 0 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Da-tii remove va rog frumos nu e bun de nimic stie doar sa se ia de jucatori . KOSOVA a intrat pe server si eram trei la toti trei hed deodata l-am denuntat si tot repeta incontinu ca nu are nu l-am denuntat doar eu pe KOSOVA mai multi. Nu isi face treaba de admin ne ameninta ca ne da ban de pe server . VA ROG LUATI MASURI Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpellHowler 9 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) =))) ti-am zis si eu si Blade ca nu este codat ! Daca mai faci o reclamatie iti zic sigur ca zbori si de pe server si de pe forum ! Si sunt de multisor timp admin pe server, tine minte, niciodata nimeni nu a comentat ca nu-mi fac treaba, iar tu incepi cu d-alea: admin degeaba ! Trebuia sa-ti dau ban direct Edited January 2, 2016 by SpellHowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakeeyes 195 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) Ti s-a dat deja raspunsul nu mai face topic-uri aici ! T/C . Edited January 2, 2016 by KRIMEX; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts