Alexandra# 603 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Nume : SimonaNick :Alexandra#Vârstă : 18Motiv : Imi place aici , foarte mult , vreau sa ajutAdresa de contact : simona.natasa@yahoo.comTimp alocat forumului : 3-4 ore pe ziCe secţiuni doreşti să moderezi?: AmxModDe ce ai ales aceste sectiuni? : aici ma pricep .. si imi placeDe ce doreşti să moderezi în această comunitate?: pentru ca este o comunitate serioasa si cu vechime Ai mai moderat pe IPB?: Da..Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Post care nu isi are rostul .Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Cand postezi de 2 ori .Ce înseamnă "Warez"?: Site piratatCe înseamnă "NSFW"? not safe for workCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: posta hunt inseamna post inutil iar off topic - nu are legatura cu subiectul respectiv.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Sa aduc lucruri noi si interesante pentru a atrage atentia membrilor .Ai citit regulamentul forumului ? : Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 De la mine ai un # Pro deoarece am observat niste Topicuri facute de tine si mia placut skin-uri, mape etc, si stiu ca vei face o treaba buna , eu iti urez succes !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimaprince. 1,601 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Ai inceput sa postezi,sa ai activitate de la mine ai un #pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
LondoN eXtream 110 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 #Contra, esti paralela cu AMXMODX, ca ai postat niste mape asta poate face oricine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli 40 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 #Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Poate o sa fiu putin rau in ceea ce iti zic acum dar sincer cum poti pretinde tu sa faci cerere de Resource daca tu nu stii nici macar ce e ala VAC BAN si cum se da pe Steam , hai sa fim putin realisti sa pun 2 poze cu mape 4 skinuri cu link de download pot face si eu , a face parte din Resource-Team iti trebuie cat de cat un minim de experienta macar la editarea unor pluginuri sa nu zicem sa le creezi de la 0 dar macar sa le editezi , trebuie sa ai un minim de experienta tot la fel in a stii sa folosesti photoshop si sa faci un skin pe arma si sa il adaugi pe o arma , sincer activitatea ta un copy/paste cu poza si download link luate de pe google nu se numeste activitate pentru grad. De la mine ai #Contra pe langa motivele specificate de catre colegii mei. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 # Respins . Nu tii minte cand veneai la noi sa faci cereri de avatare pentru comunitatea fantoma ? Nu esti de incredere, chiar daca copiezi tot felul de prostii de pe net doar pentru a-ti face " activitate " . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts