Jump to content

Logitech lansează tastatura RGB G810 Orion Spectrum


Vallentin

Recommended Posts

Logitech lansează tastatura RGB G810 Orion Spectrum


 


 


 


keyboard-c.jpg


 


 


Noul model Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G care ofera o viteza cu 25% mai mare decat tastaturile mecanice standard, impreuna cu comenzi media dedicate si iluminare RGB personalizata.


 


Fiecare aspect al tastaturii, de la cele mai mici detalii, precum textura mata si cablul rezistent, impletit, si pana la detaliile cele mai complexe precum iluminarea RGB sau switch-urile mecanice foarte rapide Romer-G sunt făcute sa dea impresia unei tastaturi bine construite.

 

Tastatura Logitech G810 Orion Spectrum vine echipata cu deja binecunoscutele switch-uri mecanice Romer-G care ofera un timp de raspuns cu până la 25% mai rapid decat alte taste mecanice. Cu un punct de acționare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mai repede comenzile si reusesc să ajute orice utilizator oferindu-i un avantaj in jocurile competitive unde fiecare milisecundă conteaza. G810 Orion Spectrum rezista la 70 de milioane de apasari.

 

 

RGB-G810-Raylan_SideProfile_US.jpg

 

Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS) selectati si personalizati fiecare tasta in parte alegand dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facila. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor intocmai pentru a tine evidenta diferitelor comenzi sau configurari. Iluminarea centrala permite de asemenea accesarea si identificarea tastelor mult mai usoara in condiții de întuneric. LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel incat personalizarea sa fie facila.

 

Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care dețin functia de a reda, a pune pauza sau a întrerupe sonorul atât pentru clipurile video cat si pentru muzica. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricarui joc fara a mai intrerupe sesiunile si misiunile aflate in derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

 

Obtineti controlul complet al tastaturii G810 Orion Spectrum prin intermediul LGS. Personalizati comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile sau creati comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminarii RGB este de asemena posibil pentru a determina în functie de diverse situatii ce taste sunt dezactivate în timpul jocului.

 

Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va putea fi disponibila în Europa de la mijlocul lunii februarie 2016 la un pret recomandat de 189 EUR.

 

 

RGB-G810-Raylan_TopDown-Blue-Keys_US-1.j

 

 

Sursa: playtech.ro


  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...