Jump to content

Call of Duty: Black Ops 3


Vallentin

Recommended Posts

Call of Duty: Black Ops 3E timpul pentru o revenire in prezent

 

 

header.jpg?t=1452636269

 

Data lansarii:  6 Noiembrie 2015

Producator: Treyarch

Gen: Actiune , Aventura

Pret: 59,99 Euro

Magazin Steam

 

 

Call of Duty: Black Ops 3 nu are un single-player reusit, insa este salvat de multiplayer-ul sau exceptional.

 
Call of Duty cred ca este singura franciza din lume care poate realiza incasari de sute de milioane pe baza unui joc chiar si in conditiile in care acesta vine cu un numar limitat de imbunatatiri. In cazul in care nu ati auzit, Call of Duty: Black Ops 3 a reusit sa incaseze nu mai putin de 550 de milioane de dolari in primele trei zile dupa lansarea oficiala.
 
De fapt, rezultatele au fost atat de bune, încat dezvoltatorii le-au comparat cu cele inregistrate de Jurassic World. Desigur, Call of Duty: Black Ops 3 nu va ajunge niciodata sa faca la fel de multi bani precum Jurassic World. Performanta este, totusi, una notabila. 
 
Trecand peste detaliile financiare, noul Call of Duty merita cei aproximativ 200 de lei pe care ii veti cheltui pentru a-l achizitiona. Nu exista dubiu din acest punct de vedere. Insă este departe de a fi un joc perfect, iar in cazul in care sperati sa aveti parte de o campanie single-player captivanta, s-ar putea sa fiti surprinsi in mod neplacut.
 
Pentru prima oara în cadrul seriei Call of Duty, va puteti alege sa jucati cu un personaj feminin. Optiunea va este prezentata la inceput, inainte de debutul campaniei single. Pe langa sex, veti mai avea de ales dintr-un număr de înfatisari. Au vreo importanta aceste lucruri? Evident, raspunsul este nu. Veti putea vedea fata personajului cu care jucati doar în cateva cutscene-uri si atunci, probabil, nu-i veti acorda o importanta aparte.
 
Cat despre poveste din single, aceasta probabil ca avea potential, insa Treyarch nu a reusit sa scoata tot ce se putea. In unele momente, aceasta este atat de lipsită de sens incat am inceput sa apreciem si mai mult storyline-ul din primul Black Ops, plin de teorii ale conspiratiei, de scenarii si de teatre de lupta care mai de care mai interesante. Nu cred ca are rost sa mai mentionez ca dialogurile personajelor nu sunt deloc convingătoare, iar Treyarch nu s-a străduit foarte mult sa ne apropie de ele.
 
Pe parcursul campaniei single, veți depinde de ceea ce Treyarch a denumit ”Direct Neural Interface”. Această abilitate va va permite sa interactionati cu diverse sisteme computerizate si sa va folositi de ele pe parcursul luptelor. Astfel, la un moment dat veti avea posibilitatea de a controla diversi roboti si de -ai pune sa se lupte intre ei pentru a trece mai rapid de etapele dificile.
 
 
OkDm3kO.png?1
 
 
Call-of-Duty-Black-Ops-3-15-800x450.jpg
 
Call-of-Duty-Black-Ops-3-17-800x450.jpg
 
Call-of-Duty-Black-Ops-3-20-800x450.jpg
 
Call-of-Duty-Black-Ops-3-1-800x450.jpg
 
 
CEClKhT.png?1
 
 
 
Cerinte Sistem : 

Minime
SO: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit 
Procesor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz 
Memorie: 6 GB RAM 
Grafică: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB 
DirectX: Versiune 11 
Rețea: 
Conexiune Internet Broadband 
Stocare: 60 GB spațiu disponibil 
Placă audio: DirectX Compatible
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...