Jump to content

[RF-Sport]Săpunaru (Pandurii Târgu-Jiu) : „Nu suntem în «Cireşarii».


I a s m i n

Recommended Posts

Cristian Săpunaru (31 de ani), fundaşul echipei Pandurii Târgu-Jiu, a declarat, duminică, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, faptul că nu i se pare normală situaţia în care au ajuns jucătorii gorjenilor, să se antreneze pe un teren cu dimensiuni reduse, aflat la 50 de kilometri de Târgu-Jiu.

Chiar dacă a fost în cantonamentul naţionalei din Antalya, Săpunaru este la curent cu problemele de la Pandurii. „Nu e normal să te antrenezi pe un teren subdimensionat, o echipă cu pretenţii la titlu nu poate face asta. La fel, nu e posibil ca cineva din conducere să te trimită să te antrenezi la 40-50 de kilometri de oraşul tău, deocamdată nu suntem în «Cireşarii»”, a declarat Săpunaru, pentru MEDIAFAX.

Echipa antrenată de Edward Iordănescu a primit, recent, o lovitură din partea factorilor de decizie din oraş. Neînţelegerile dintre autorităţile locale şi constructorul noului stadion din Tg. Jiu au făcut ca echipa să primească interdicţia de a folosi gazonul pentru antrenamente, motiv pentru care Pandurii pregăteşte etapa de vineri, cu ASA Târgu-Mureş, pe un teren de dimensiuni reduse.

Săpunaru nu este încântat nici de întârzierile salariale de la Pandurii.„Dacă nu primeşti salariul trei luni de zile, eşti nevoit să te împrumuţi sau să faci credit la bănci pentru a supravieţui”, a spus fundaşul gorjenilor.


sursa:mediafax.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...