Jump to content

Huawei a livrat peste 10 milioane de unitati ale smartphone-ului P8 Lite


dimaprince.

Recommended Posts

In urma cu 9 luni cei de la Huawei au lansat flagship-ul P8, iar in cadrul evenimentului au mai fost prezentare si alte variante ale varfului de gama precum modelul Lite. Astazi aflam ca livrarile pentru  versiunea P8 Lite au depasit 10 milioane de unitati. 


 


 


qJTErS9.jpg


 


 


Huawei a avut un an 2015 foarte reusit, iar livrarile companiei au depasit 108 milioane de unitati anul trecut, iar cresterea a fost cu 44% fata de anul precedent. La sfarsitul anului 2015 a fost facut un top al producatorilor de dispozitive inteligente in functie de livrari, iar cei de la Huawei au reusit sa intre in top 3 impreuna cu Samsung si Apple. Cel mai probabil anul 2016 va fi unul si mai profitabil pentru producatorul din China deoarece  in luna ianuarie Huawei a reusit sa livreze mai mult de 12 milioane de smartphone-uri, iar cresterea este uluitoare fata de aceeasi perioada a anului trecut, livrarile avand o crestere de 93 %. 


Revenind la modelul P8 Lite, acesta a reusit sa atraga interesul cumparatorilor datorita specificatiilor hardware foarte bune dar si pretul de comercializare este destul de accesibil. Huawei P8 Lite vine cu un display HD de 5 inch, dispune de un procesor octa-core HiSilicon Kirin 620, iar memoria RAM este de 2 GB. Intalnim o camera principala de 13 MP, conectivitate 4G, Wi-Fi, NFC,Bluetooth, iar sistemul de operare folosit este Android 5.0 Lollipop cu interfata EMUI 3.1.

Acest smartphone este in topul celor mai vandute telefoane din Romania, el ajungand pe piata in luna iunie a anului trecut, iar pana in prezent a fost vandut in mai mult de 100.000 de unitati. Huawei P8 Lite este disponibil la mai multi operatori de telefonie mobila dar si la retaileri din tara noastra, iar pretul de achizitie este de 999 lei.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...