Jump to content

Tot mai multe dispozitive primesc update la Android Lollipop si Marshmallow


dimaprince.

Recommended Posts

In cadrul unui eveniment ce a avut loc in toamna lui 2015 cei de la Google au prezentat alaturi de noile dispozitive Nexus si noul sistem de operare Android, 6.0 Marshmallow. Astazi aflam numarul dispozitive ce au primit actualizarea la ultimul sistem de operare Android. 


 


 


rJ1Aa9L.jpg


 


 


Pe primul loc se afla sistemul de operare Android 4.4 KitKat ce a avut o scadere de doar 0.6 %, iar in acest moment 35.5 % din terminalele Android ruleaza acest sistem de operare.  Pe locul 2 a ajuns Android Lollipop, iar el este foarte aproape de KitKat deoarece versiunea 5.1 este intalnita pe 17.1 % din terminale, iar varianta 5.0 are un procent de 17 %.  Pe ultimele locuri intalnim sistemele de operare Android 4.3 Jelly Bean cu 3,4 %, Android 2.3 Gingerbread cu 2,7 %, Android Ice Cream Sandwich cu 2.5 %, iar Android 6.0 Marshmallow a ajuns pana in acest moment pe 1.2 % din terminale. Varianta Froyo este aprope de a iesi din acest clasament deoarece numarul terminalelor ce beneficiaza de acest sistem de operare este de doar 0.1 %.

Ne asteptam ca pana la jumatatea acestui an pe primul loc sa ajunga Android Lollipop dar asteptam ca producatorii de dispozitive inteligente sa livreze catre utilizatori cat mai repede actualizari pentru Android 6.0 Marshmallow.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...