Jump to content
Sign in to follow this  
dimaprince.

Bing Search pentru Android primeste un update major

Recommended Posts

In urma cu cateva luni cei de la Microsoft au adus un update major pentru serviciul Bing destinat terminalelor ce ruleaza sistemul de operare IOS. Odata cu aceasta actualizare au fost introduse mai multe functii, iar update-ul ajunge astazi si pe Android. 


 


 


lnsuJBA.jpg


 


 


Printre noile functii intalnim un buton pentru cautare ce a fost amplasat in mijlocul paginii principale, iar in momentul in care tinem apasat pe acest buton isi vor face aparitia doua butoane mai mici, unul pentru scanarea codurilor QR, iar al doilea pentru cautarile cu ajutorul vocii. O alta functie numita Near Me va afisa locuri precum restaurante, cafenele, mall-uri si alte locatii din jurul nostru dar si mai multe detalii ca adresa sau numarul de telefon.

A fost introdusa si o sectiune pentru stiri ce va afisa cele mai importante titluri din toata lumea fara a mai iesi din aplicatia Bing. Vom primi informatii cu privire la vreme, politica, sport sau din domeniul afacerilor. Aplicatia este disponibila gratuit atat pentru terminalele Android cat si pentru cele ce ruleaza IOS.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...