Jump to content

Aplicatia Kickstarter ajunge pe Android


dimaprince.

Recommended Posts

Kickstarter este probabil cea mai populara platform online ce se ocupa cu campaniile de tipul crowdfunding. Astazi versiunea pentru terminalele mobile si-a facut debutul si pe sistemul de operare Android la trei ani de la lansarea pe IOS.
 
 
 
OnIPkJ9.jpg
 
 
Cu toate ca terminalele Android sunt mult mai numeroase decat IDevice-urile, tot mai multe aplicatii isi fac debutul prima oara pe sistemul de operare IOS urmand ca mai apoi sa fie dezvoltata si o versiune pentru Android, iar acest lucru poate dura ceva timp si un exemplu este chiar aplicatia Kickstarter. Fata de aplicatia de IOS, Kickstarter pentru Android vine fara cateva functii importante dar dezvoltatorii au promit imbunatatiri in urmatoarea perioada.
Vom avea posiblitatea de a naviga printre proiectele ce isi facuta finantare pe Kickstarter, iar dezvoltatorii au implementat un sistem pentru a gasit cat mai usor categoriile preferate de noi. Cele mai bune proiecte si cele mai interesante for fi afisate pe prima pagina, iar in sectiunea Activity Feed vor fi prezentate proiectele la care am contribuit cu bani. Cum era de asteptat Kickstarter poate fi descarcat gratuit din Google PlayStore.
 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...