Beny KrieppeN M 107 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Nume : Catalin MihaiNick : Beny KrieppeN MVârstă : 17Motiv : Ca sa ajut stafful.Adresa de contact : Am doar STEAM si FacebookTimp alocat forumului : De cand vin de la scoala pana searaCe secţiuni doreşti să moderezi? SOCIALDe ce ai ales aceste sectiuni? Pentru ca acolo imi e mai usor momentan, nu vreau sa incep cu ceva greuDe ce doreşti să moderezi în această comunitate? Ca sa facem o comunitate frumoasaAi mai moderat pe IPB? Nu (dar nimeni nu se naste invatat)Ce înţelegi prin "Post hunt"? Posturi facute aiurea ( doar ca sa fie facute )Ce înţelegi prin "Dublu post"? Post imediat unu dupa altul.Ce înseamnă "Warez"? Warez stiu ca inseamna, distribuirea unui continut care este protejat de cinevaCe înseamnă "NSFW"? Not Safe For Work ? Cred..Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post hunt atunci cand face posturi la repezeala. Iar off-topic cand nu are nici-o legatura cu subiectul Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Sa postez lucruri intereseante pentru eiAi citit regulamentul forumului ? Desigur, si sunt de acord cu el !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Contra. 1. Nu ai posturi la sectiunea Social. 2. Nu prea le ai cu IPB-UL :-??... Ai mai moderat pe IPB? Nu (dar nimeni nu se naste invatat) Ok, eu sunt deacord cu tine, dar vezi... Majoritatea Moderatorilor/Resource Team, sunt cu experienta pe sine/ei. 3. Apucate de sectiunea social(daca mai sunt locuri) bine, daca doresti moderator. Si Invata IPB. Poti lucra pe localhost, instaland o platforma IPB oarecare versiune ((Cred ca iti este mai complex pt tine..)), dupa inveti cum se modereaza. Sau daca nu, iti dau un tutorial, ceva pentru a vedea cum e cu IPB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 #Contra apuca-te de treaba ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 #Contra nu ai activitate , nu ai experienta iar pe sectiunea Social sunt prea multi eu personal iti propun sa te apuci de activitate pe alta sectiune si sa revii cu alta cerere cand stii ceva despre IPB si cand ai ceva activitate pe o sectiune unde este nevoie de moderator. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I a s m i n 169 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Contra ! motivele mai sus . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Selena Gomez. 600 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 #contra, motive mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProToCrisP # 287 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Contra # Motiv Mai Sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimaprince. 1,601 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 # contra , imbogateste-ti cunostintele si mareste-ti activitatea si revin-o cu o cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beny KrieppeN M 107 Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Am inteles , va multumesc. Am sa revin cu o cerere dupa ce indeplinesc conditile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts