Jump to content

[RF--Sport]"Astia de la Dinamo sunt niste copii"


I a s m i n

Recommended Posts

"Astia de la Dinamo sunt niste copii, nu pot sa ne bata" Becali are un nou jucator preferat: "A jucat ceas toate meciurile"
 

Gigi Becali a vorbit dupa meciul Stelei cu Dinamo. Acesta crede ca echipa se va califica sigur in finala Cupei, si va castiga si meciul de duminica impotriva lui Dinamo, in Stefan cel Mare:

"Duminica vor sta altfel lucrurile, asa cred eu, important e meciul de duminica pentru ca vrem titlul. Poate am devenit prea subiectiv dar nu mai am emotii, e diferenta prea mare, asa simt eu, poate gresesc. Asa simt, o diferenta mare intre noi si celelalte echipe. Voi v-ati invatat cu Steaua sa domine adversarul, sunt si ei oameni, sunt si ei fotbalisti, au si ei dominare de 5 minute, 10 minute, lumea spune repede ca nu e adevarat.

Nu ca nu am emotii, doar cand jucam cu Dinamo. Am emotii doar ca sunt alea 4 puncte de Astra, altfel nu aveam emotii. Nu ne pot bate ei pe noi, astia de la Dinamo sunt niste copii, nu au forta, nu au cum. Cand ne-au batut cu 3-1... asa ne-a batut si Voluntari. Ei nici contraatacul nu il fac in 5-6 jucatori, il fac in 2 jucatori, ne-am batut singuri atunci.

 

In ultimele 3-4 meciuri mi-a placut Enache, care a jucat ca ceasul, se vede ca e fotbalist. Nu l-am luat pe Marica sa joace in Cupa Ligii sau Cupa Romaniei", a spus Gigi Becali la Digi.

Sursa: Sport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...