Jump to content
Sign in to follow this  
I a s m i n

Maingear a lansat cel mai puternic computer All-in-One

Recommended Posts

Cuvântul All-in-One a fost asociat până în prezent unor computere de medie, fără mari pretenţii, destinate birourilor sau centrelor multimedia. Maingear însă, o companie recunoscuta pentru PC-URI de gaming, nu la asta s-a gândit când a realizat modelul Alpha 34, care este de departe cel mai performant computer All-in-One de până acum. Nu numai atât, dar pare să fie şi cel mai mare, întrucât vine echipat cu un panou ultra-wide de 34” cu rezoluţie UWQHD.

Maingear Alpha 34 este un computer de top, în ciuda faptului că tot hardware-ul este integrat în monitor. Fiind însă destinat gaming-ului, există destul de multe opţiuni de personalizare a configuraţiei, cu variante de plăci de bază de la ASUS sau ASRock cu socket 1151 sau 2011-3. Gama de procesoare disponibile pentru Alpha 34 variază de la Core i3, i5 şi i7 pe arhitectură Skylake, până la Intel Xeon E5 v3 cu 18 nuclee şi 45 MB cache. Pentru asemenea performanţă, s-a optat pentru răcire pe apă, lucru care asigură şi o funcţionare silenţioasă.
maingear-alpha-34-640.jpg?width=640&heig

Noul All-In-One de la Maingear poate fi configurat cu până la 32 GB memorie RAM, un SSD M2 şi două hard disk-uri de 2,5” şi plăci grafice NVIDIA şi AMD din gamele superioare precum Radeon R9 Nano şi GeForce GTX Titan X, până la plăci grafice profesionale precum cele din seriile FirePro sau Quadro. Desigur, opţiunile de conectivitate sunt şi ele la cel mai înalt nivel, cu port-uri USB 3.0 şi 3.1, WiFi 802.11ac şi opţiune de redare a sunetului pe cinci canale. Spre diferenţă de alte computer All-in-One, acesta integrează o sursă de 450W, deci nu este deloc un sistem economic din punct de vedere al consumului de energie.

Preţul pentru un Maingear Alpha 34 începe de la 2.000 de dolari şi poate depăşi 6.000 în anumite configuraţii de top. Mai mult, sistemele profesionale, bazate pe procesoare Xeon şi plăci grafice Quadro sau FirePro ajung şi la 15.000 de dolari. Maingear a anunţat că va începe să livreze modelul Alpha 34 începând cu data de 1 februarie 2016.

Sursa: Go4it

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...