MaGicIaNuL 0 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Numele tau : MaGicIaNuL <3 . Cine ti-a dat ban? : Alfy cred. Motivul Banului : Pai nu am vrut sa vorbesc pe TS , deoarece mi-e rusiine cu vocea, si mi-a dat ban , dar o sa vb dupa unban . Dovada : htttp://imgur.com/6AXyqP9 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana 487 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Ai avut de la mine un kick ca avertisment si ulterior ai fost banat de BlackPearl pentru ca ti s-a cerut sa vorbesti si tu radeai aiurea si atunci ti s-a spus sa iesi de pe canal si nu ai vrut..prin urmare ai fost banat. Iti mai dau o sansa sa vb si sa te comporti asa cum noi ne-am purtat cu tine, asta daca desigur si BlackPearl va dori sa iti scoata banul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Banul ramane deoarece este pentru 2 zile deoarece nu ai respectat regulamentul. Nu este permisa modificarea canalelor / intrarea pe canale fara acordul Fondatoriilor. Odata ce gwho si Alfy ti-au zis sa iesi de pe canal si nu ai ascultat ai primit kick prin urmare ai intrat inapoi dupa care a trebuit sa intervin eu ti-am spus destul de clar asta e regula lor ramai pe canal conform regulilor lor altfel parasesti canalul , prin urmare nu ai ascultat si te-ai ales cu ban. #Respins. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts