SHOUYI 61 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 ☑ Nickname-ul playerului : DunHiLL. ~unbiNNNdall ☑ IP /SteamID player : STEAM_0:1:104102192 ☑ Demo (link) / Screenshots (links) : http://www7.zippyshare.com/v/9IxZV3Jk/file.html ☑ Codul de care il suspectez : No-Recoil ☑ Server-ul pe care a fost inregistrat : real.rangfort.ro ☑ Am inregistrat demo-ul folosind STEAM / NON-STEAM : STEAM ☑ Alte comentarii (faze suspecte, etc.) : Poate ca ma insel, dar mi s-a parut cam ciudat ca nu prea ii sar gloantele, am zis sa fiu sigur si sa postez aici. Multumesc si scuze daca m-am inselat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavrk 193 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Deci, ţinând cont că în demo este un lag destul de mare, nu mă pot pronunţa cu exactitate, aşa că cel mai bine ar fi să încerci să-i faci un alt demo, dacă vrei. În concluzie, se observă că reculul lui este într-o oarecare măsură ciudat, dar nu pare să aibă no-recoil, plus acel lag/ ping ridicat care pot fi de vină.. părerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts