Jump to content
Sign in to follow this  
CMPLus3

[RF--Sport]ADIDAS UCL BILA Retrospectiv FINALE

Recommended Posts

Adidas dezvaluie 15-a Ligii Campionilor mingea lor finala meci, am completat pe jumătate marcat o jos banda de memorie, foșneau în jurul valorii în tufișuri în spatele gol și a ales toate cele 14 bile anterioare în centrul atenției, în cel mai mare meci de club din fotbalul mondial.

 

Celebrele stele a aterizat pentru prima dată pe bilele finala Ligii Campionilor meci de la începutul mileniului și s-au lovit partea din spate a net de 40 de ori, deoarece, fiecare obiectiv crearea de istorie și formare legende, din 2001 lovituri câștigătoare Thomas Linke la Milano la Real Madrid târziu arată în Lisabona în 2014.

 

unele descriere

2001: Milano "adidas Grey stele Finale" - adidas a câștigat contractul pentru a prelua de la Nike si a devenit oficial meci de zi furnizor pentru Liga mingii în Champions în 2001. Finala din Milano a fost atacată între Valencia și Bayern Munchen. Mingea a fost numit "Grey stele Finale", cu un fundal alb, cu stele gri deschis pe diferite panouri de pe bila.

unele descriere

2002: Glasgow "adidas Black Star Finale" - pentru finala de la adidas Hampden Park ne-a dat balul "Black Star Finale". Din nou, culoarea principală a bilei era albă însă de data aceasta am văzut stele negru înlocui stelele gri utilizate în 2001. Finala a fost jucat între Real Madrid și Bayer Leverkusen cu giganți spanioli câștigătoare joc printr-un gol Zidane minune.

 

unele descriere

2003: Manchester "adidas Black Star Finale" - Designul balonului a rămas neatinsă în 2003, cu stelele negre clasice. Finala de la Manchester a fost o afacere tot italian cu Juventus și AC Milan merge cap la cap. Din păcate acest lucru nu a fost un joc pentru cea mai pură, cu apărătorii care ies pe partea de sus pentru a produce un monotonie 0-0 remiză peste 120 de minute de fotbal AC Milan, deși a avut loc cumpătul pentru a câștiga jocul la penalty.

unele descriere

2004: Gelsenkirchen "adidas Finale Aufschalke" - Acesta a fost primul an care a introdus adidas numire mingea pentru finala cu marile orașe care găzduiesc luarea de referință finală în numele meci cu bile. Așa că, pentru anul 2004 am avut balul "adidas Finale Aufschalke 'adidas designerii au inceput sa fie creativi, iar mingea folosită alb ca culoare principala si stele albastre care acoperă panourile. Această finală a fost contestată între Porto Jose Mourinho și AS Monaco. Porto a castigat cu confortabile, cu o victorie cu 3-0. A "Special One" a fost născut ...

unele descriere

2005: Istanbul "adidas Finale Istanbul" - în ceea ce a fost un memorabil finala Ligii Campionilor de la Istanbul, în cazul în care adidas a lansat "Finale Istanbul zi meciul mingii. De data aceasta fondul principal al balonului a fost alb, cu stele albastre și argintii care acoperă panourile. Alături de o mică logo-ul subtil de la Istanbul, ambele nume echipe care s-au înrădăcinat pe minge, conferindu-i acea atmosfera unica.

unele descriere

2006: Paris "adidas Finale Paris" - Această minge ar facilitate aceeași construcție și material ca mingea, care ar fi, de asemenea, utilizate mai târziu în acel an, în finala Cupei Mondiale, în Germania. Finala de la Paris, a văzut Barcelona preia prima echipă din Londra pentru a ajunge la o finala Ligii Campionilor, Arsenal. Principalele caracteristici de pe bila albă a văzut ca setare principal cu un afișaj vizual de stele albastre și roșii care acoperă fiecare panou de minge.

unele descriere

2007: Atena "adidas Finale Atena" - AC Milan a luat pe Liverpool în ceea ce a fost o repetare a 2005, finala Ligii Campionilor. De data aceasta, AC Milan a castigat meciul cu 2-1 și mingea pentru finala a adoptat un ten de argint ca culoarea principală, în locul obișnuit alb, cu stele albastre care acoperă panourile pentru a finaliza atinge de finisare.

unele descriere

2008: Moscova "adidas Finale Moscova" - Acest Liga Campionilor ar fi un toate cravată limba engleză la Moscova, cu Manchester United și Chelsea cu care se confruntă reciproc în competiția de elită a Europei pentru prima dată. Mingea, folosit pentru culorile finale încorporate, care au reprezentat caracteristici cheie ale culturii Moscovei, cu o nuanță de aur ca corpul principal al balonului și adăugarea de stele roșii și aurii. Roșul plătit de referință la Piața Roșie, la Moscova, în timp ce aurul a fost pentru celebra catedrală de la Kremlin.

unele descriere

2009: Roma "adidas Finale roma" - Manchester United a le-a făcut într-o altă finală, dar de data aceasta s-au confruntat o Barcelona în forma. Adidas final dezvăluit pentru pase finala, a luat de referință imens la Roma. Mingea, prezentat o culoare argintie ca fundal principal in timp ce amprentele de mozaic burgund, formate fiecare stea reprezentand valori sportive cheie romane: viteza, munca în echipă, dreptatea și puterea. În această finală Barcelona afișate aceste caracteristici câștigătoare jocul cu 2-0.

unele descriere

2010: Madrid "adidas Finale Madrid" - 2010 a reprezentat o ocazie speciala pentru adidas, deoarece acestea au furnizat mingea în finala Ligii Campionilor timp de 10 sezoane. Pentru a sărbători această mingea în final a văzut o revenire la un decor original, alb, care a fost o reprezentare a kit la Real Madrid ca finala a fost jucat pe Santiago Bernabéu. Fiecare stea a avut un chenar roșu cu decor aur, oferind o reprezentare a steagului spaniol și o dată din finala anterioare, în ultimii zece ani.

unele descriere

2011: Londra "adidas Finale Wembley" - În 2011 ne-am întors la casa de fotbal, Wembley, unde Barcelona s-au luptat împotriva lui Manchester United. Mingea în final folosit în acest joc simboliza Crucea St George, folosind un capac de bază albă, cu toate stelele pictate în bara roșie, una care a acționat în portocaliu ca punct focal al lui St George. Barcelona a câștigat meciul cu 3-1, făcându-l al 4-lea Liga Campionilor trofeul echipa spaniolă a ridicat.

unele descriere

2012: Munchen "adidas Finale Munchen" - Allianz Arena a fost locul de desfășurare cu Chelsea luând Bayern Munchen în propria lor curte. Design-ul folosit pentru această minge Finale Munchen a adoptat un design colorat jazzy cu mingea continuă să facilitate un strat alb inițial, cu toate acestea fiecare stea a fost garnisit cu un amestec de var, cyan și indigo. Acest lucru face ca cea 2012 minge de bile colorate pentru a mai Finale au înfrumusețat o finala Ligii Campionilor.

 

unele descriere

 

2013: Londra "adidas Finale Wembley" - doar doi ani după ce Wembley a găzduit o finală anterioară, a fost din nou. De data aceasta am avut toate cravată germană între două dintre laturile de top în Germania, sub forma lui Bayern Munchen si Borussia Dortmund. Acest lucru ar vedea Wembley găzdui o finală europeană pentru a șaptea oară, ceea ce înseamnă că a fost de 50 de ani de la găzduirea prima finală europeană din nou în 1963. Pentru a marca această ocazie, două albastre Star pe minge a avut 1963 și 2013 tipărite în aur pentru a marca această realizare.

 

unele descriere

 

2014: Lisabona "adidas Finale Lisabona" ​​- Acesta a fost un final, care a găzduit ambele echipe din același oraș, pentru prima dată în istoria competițiilor, cu rivalii arc Real Madrid și Atlético Madrid îl face la final. Lisabona a fost gazda si adidas ne-a adus a 14-a ediție a balului final luând de referință puternică din istoria bogată a culturii din sectorul maritim din Lisabona. alb era principala culoarea de fond pentru minge din nou cu stelele în culori albastre la simbolismul mării și cerul, în timp ce portocaliu a fost o trăsătură a caselor din Lisabona care oferă țigle din teracotă.

 

 

image_1.jpg

 

Sursa: soccerbible

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×