Jump to content

Primele randari cu Asus ZenFone 3 isi fac aparitia pe internet


LauReNNTziu

Recommended Posts

Asus lucreaza la dezvoltarea urmatorului varf de gama, iar compania prezenta aceasta serie de obicei la inceputul anului in cadrul CES dar acest lucru nu a mai avut loc. Astazi pe internet si-au facut aparitia primele randari cu modelel din gama ZenFone 3.


asus-zenfone-3-render-1.jpg


Compania a hotarat sa vina cu un nou design pentru urmatoarea serie ZenFone, iar modelul de baza va beneficia de o carcasa metalica unibody. Pe langa modelul standard pe internet a aparut si o randari cu varianta ZenFone 3 Deluxe. Pe spate putem observa o camera foto cu dimensiuni destul de mari, un blitz dual si sub camera va fi plasat cel mai probabil scanner-ul pentru amprente.


asus-zenfone-3-render-2.jpg


Versiunea ZenFone 3 Deluxe beneficiaza de un buton home, corpul telefonului va fi tot metlaic, iar pe lateral putem obserava butonul de power. Partea hardware pentru urmatorul varf de gama Asus ar putea fi alcatuita dintr-un display FullHD de 5.5 inch, procesorul ar putea fi un Snapdragon 650, vom intalni o memorie RAM de 3 sau 4 GB, iar capera principala ar putea avea o rezolutie de 12 MP. Ne asteptam ca in urmatoarea perioada sa apara mai multe informatii despre aceasta serie de la Asus, iar lansarea ar putea avea loc in curand.


 


sursa: gsmland.ro


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...