Jump to content

Hard Disk Sentinel


sinnoptic

Recommended Posts

Hard Disk Sentinel (HDSentinel) este un software de monitorizare și analiză multi-sistem de operare SSD și HDD. Scopul său este de a găsi, de testare, diagnosticarea și repararea problemelor de unitate hard disk, raportul și SSD de afișare și sănătate HDD, degradări de performanță și eșecuri. Hard Disk Sentinel oferă descriere completă textuale, sfaturi și display - uri / rapoarte mai complete informații cu privire la hard disk - urile și discurile în stare solidă din interiorul computerului și în incinte externe ( hard disk - uri USB / e-SATA hard discuri). Multe alerte diferite și opțiuni de raport sunt disponibile pentru a asigura siguranța maximă a datelor valoroase.

 

Nu este nevoie să utilizeze instrumente separate pentru a verifica dacă hard disk - uri interne, hard disk - uri externe, SSD - uri, unități de disc hibrid (sshd), discuri în matrice RAID ca toate acestea sunt incluse într - un singur software.

 

Hard Disk Sentinel monitorizează hard starea unității HDD / HDD , inclusiv de sănătate, temperatura și toate SMART (Self-monitorizare, analiză și raportare Tehnologie) , valori pentru toate discurile dure. De asemenea, ea măsoară viteza de transfer de disc în timp real, care poate fi utilizat ca punct de referință sau pentru a detecta eventualele erori de pe hard disk, degradări de performanță.

 

Dovedit de neprețuit pe serverul nostru de backup

 

HDSentinel este soluția perfectă de protecție a datelor: acesta poate fi utilizat în mod eficient pentru a preveni eșecul HDD și pierderea de date SSD / HDD, deoarece are sistemul cel mai sensibil rating de sănătate pe disc, care este extrem de sensibil la problemele de disc. In acest fel chiar și o problemă HDD mică nu poate fi ratat. Versiunea Professional a programat și automat (on-problemă) opțiuni de backup pe disc pentru a preveni pierderea de date cauzate de nu numai eșec, ci prin programe dăunătoare sau accidentale șterge, de asemenea .

Cum funcționează Hard Disk Sentinel?

Hard Disk Sentinel se execută în fundal și verifică starea de sănătate SSD / HDD prin inspectarea stării SMART a discului (e). În cazul în care este găsită o eroare sau este detectat un comportament neașteptat, avertizează utilizatorul cu privire la situația actuală și, de asemenea, poate realiza acțiuni adecvate (de exemplu, începe un backup automat).

 

De obicei, starea de sănătate hard disk poate să scadă lent, de la o zi la alta. Tehnologia de monitorizare SMART poate prezice eșec HDD prin examinarea valorilor critice ale unității de disc. În comparație cu alte software - uri, Hard Disk Sentinel detectează și raportează orice problemă de disc. Este mult mai sensibil la erorile de disc și poate afișa o mai bună și mai detaliate informații despre disc de viață grea de așteptat, iar problemele constatate (dacă este cazul). Acesta este un mod mai sofisticat de a prezice eșecuri decât metoda "tradiționale": verificarea pragurilor de atribute SMART și valori numai. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți cât de hard disk - ul funcționează SMART și de ce Hard Disk Sentinel este diferit.

 

Software-ul afișează temperatura curentă hard disk și înregistrează temperaturi medii HDD maxime și. Acest lucru poate fi utilizat pentru a verifica temperatura maximă sub sarcină mare pe hard disk. Pentru importanța temperaturii de operare pe hard disk, consultați întrebările frecvente . A se vedea lista de caracteristici ale Hard Disk Sentinel Professional sau noastre produse pentru monitorizarea hard disk .

 

Am nevoie de Hard Disk Sentinel?

În cazul în care utilizați un calculator echipat cu cel puțin un hard disk sau disc SSD și doriți să se asigure că datele vor fi disponibile în orice moment, atunci răspunsul este DA. Hard Disk Sentinel este conceput special pentru tine, dacă

utilizați mai multe unități de discuri / SSD - uri / hibrid hard (sshd) pe computer (IDE / Serial ATA (S-ATA, e-SATA) / NVMe / SCSI / SAS / hard disk - uri USB ) sau într - o incintă exterioară (verificați compatibilitate hardware pagini pentru lista de hardware compatibile)

-utilizați un raft mobil / amovibil sau carcasă cu hard disk interior

-folosiți un calculator notebook-uri

-pe care îl utilizați pentru desktop sau server de calculatoare cu încărcare mare disc

-doriți pentru a maximiza stabilitatea sistemului, performanța HDD și integritatea generală, de a primi alerte HDD la temperatură ridicată sau scăzută de sănătate

-nu doriți să pierdeți datele sensibile și valoroase, nu doresc să plătească pentru recuperare HDD

Este mult mai bine pentru a evita eșecul HDD decât de recuperare de utilizare HDD. Să fie alertat și pentru a preveni pierderea de date HDD cu HDSentinel! Fii viata ta HDD sănătos.

 

Link de descarcare : CLICK

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...