Jump to content

Mouse Microsoft ARC Touch, Bluetooth, Silver


sinnoptic

Recommended Posts

res_74a1ab08208fd0c62de8ab9348400b13_540

 
Insotitorul portabil perfect pentru tableta
 
Am imbunatatit mult designul premiat al mouse-ului Arc Touch Mouse pentru cei aflati in miscare. Am adaugat Bluetooth 4.0 Low Energy. Beneficiati de fiabilitate si activitate neintrerupta pe o raza de pana la noua metri. Utilizand cea mai recenta tehnologie Bluetooth, consumul de energie este redus.
 
 
 
La fel ca originalul, Arc Touch Bluetooth Mouse se curbeaza pentru pornire si se aplatizeaza pentru oprire. Comod si portabil, cu o forma care urmeaza in mod natural liniile mainii, este potrivirea perfecta pentru stilul de viata mobil. Banda sensibila la atingere raspunde cu precizie la viteza de deplasare a degetului, utilizand raspunsul tactil pentru a derula pe verticala.
 
 
 
Beneficiati de BlueTrack Technology, care combina puterea opticii cu precizia laserului pentru un raspuns remarcabil pe orice suprafata. Cu BlueTrack Technology, se poate utiliza chiar si pe o suprafata de lemn neprelucrata sau pe covor.
 
 
Caracteristici:
 
1 - Design flexibil
 
Curbat pentru confort, aplatizat pentru impachetare. Potrivire perfecta in mana dvs. si cu stilul mobil de viata.
2 - Pornire si oprire
 
Curbati-l pentru a-l porni. Pentru a-l opri, intindeti-l. Fara buton de comutat. Un indicator luminos verde lumineaza intermitent pentru a va informa ca bateria functioneaza, apoi se stinge pentru a economisi energia.
3 - Bluetooth Smart
 
Utilizare fiabila si fara probleme cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth 4.0, care consuma mai putina energie.
4 - Atingeti pentru a defila
 
Miscati rapid in sus sau in jos varful degetului pentru a trece la defilarea hiperrapida pe verticala si pentru a naviga lin si intuitiv. Puteti defila lent glisand bland sau puteti defila rapid lovind usor, apoi va puteti opri atingand.
5 - BlueTrack Technology®
 
Profitati de BlueTrack Technology, care combina puterea optica cu precizia laser pentru o pozitionare remarcabila practic pe orice suprafata.
 
Este necesar un PC ce are instalat unul dintre urmatoarele sisteme de operare: Microsoft Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows RT 8.1, Windows RT.
- Dispozitive cu Windows 10/Windows 8 si compatibile cu Bluetooth 4.0
- Sunt necesare doua baterii alcaline de tip AAA (incluse).
 
sursa : www.emag.ro
 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...