Jump to content

[RF--Sprot]O familie gasea mereu deschis cosciugul bebelusului lor, mort la 1 an. Ce au descoperit in interior, dupa 50 de ani


#Selena Gomez.

Recommended Posts

Trupul mumificat al unui bebelus, care a murit in urma cu 5 decenii, este venerat ca un zeu, acum, dupa ce s-au intamplat lucruri stranii la mormantul sau.

Conform publicatiei Express, copilul a murit cand avea doar un an, in Banada Florida, un orasel mic din Argentina. La sapte ani de la moarte, familia a gasit mormantul deschis si plin cu obiecte. Desi, initial, au crezurt ca furtuna a fost de vina, acelasi fenomen straniu s-a intamplat si in alte dati. Vestea a circulat rapid in satul natal al baietelului, iar parintii au luat o decizie extrema.

"Gaseam mereu cosciugul deschis, desi il acopeream si cu pietre uneori. Atunci ne-am dat seama ca vrea sa fie vazut, nu sa fie ascuns. Este un mesaj pe care vrea sa ni-l transmita." Asa ca satenii au decis sa scoata cosciugul si au mutat trupul mumificat al copilului intr-un cosgiuc de sticla, prin care sa poata fi vazut.

 

61775674.jpg
 
Sursa:sprot.ro
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...